JoyBidder eBay Auction Sniper for Android

JoyBidder eBay Auction Sniper for Android 0.9.9.3

Опис

JoyBidder eBay Auction Sniper за Android е моќен и сигурен софтвер за автоматско наддавање кој ви помага да победите на аукциите на eBay без да останете будни до доцна навечер. Со овој софтвер, можете лесно да наддавате за вашите омилени артикли и да ги добиете по најдобра можна цена.

Ако сте страствен корисник на eBay, знаете колку фрустрирачки може да биде губењето на аукцијата во последните секунди. Можеби сте поминале часови истражувајќи го предметот, внимателно гледајќи го и чекајќи го вистинскиот момент за да ја поставите вашата понуда. Но, кога ќе дојде време, некој друг се нафрла и ве наддава за само неколку центи.

Таму доаѓа JoyBidder eBay Auction Sniper. Овој софтвер автоматски ја става вашата понуда секунди пред завршувањето на аукцијата, давајќи им на другите понудувачи време да одговорат. Тоа е како да имате личен асистент кој неуморно работи во ваше име.

Но, JoyBidder не е само некоја стара алатка за наддавање - тој е преполн со карактеристики што го прават да се издвојува од неговите конкуренти. Еве некои од неговите клучни придобивки:

1) Лесен за користење интерфејс: JoyBidder има едноставен и интуитивен интерфејс што му го олеснува користењето на сите - дури и ако не се запознаени со технологијата.

2) Поддршка за повеќе платформи: JoyBidder е достапен за уреди со Android, така што можете да го користите во движење каде и да сте.

3) Приспособливи поставки: Можете да приспособите различни поставки, како што се максималната сума на понудата, минималниот износ на зголемување, времето за доцнење на шипка итн., според вашите преференции.

4) Управување со групи на понуди: можете лесно да управувате со повеќе понуди истовремено користејќи го овој софтвер.

5) Следење на историјата на понудите: Софтверот ги следи сите ваши понуди за да можете подоцна да ги анализирате и соодветно да ја подобрите вашата стратегија.

6) Автоматско ажурирање: програмерите редовно го ажурираат JoyBidder со нови функции и поправени грешки, така што корисниците секогаш имаат пристап до најновата верзија на софтверот.

Како функционира JoyBidder?

JoyBidder работи на тој начин што автоматски поставува понуди на аукциите на eBay во однапред одредено време (обично во рок од неколку секунди по завршувањето на аукцијата). За ефикасно користење на оваа алатка:

1) Инсталирајте ја апликацијата Joybidder од Google Play Store

2) Најавете се на вашата сметка на eBay преку апликацијата

3) Пребарајте предмети или додајте ги рачно

4) Поставете детали за угарка, вклучувајќи максимален износ на понудата и тајминг на угарка

5) Почекајте додека не заврши аукцијата

Откако ќе заврши поставувањето, седнете и опуштете се додека joybiddder ќе се погрижи за сè друго!

Зошто да го изберам Joybiddder наместо другите алатки за наддавање?

Постојат многу причини зошто луѓето избираат joybiddder наместо други снајперски алатки на eBay:

1- Кориснички интерфејс - Корисничкиот интерфејс е многу лесен за употреба што го прави поставувањето на snipe брзо и без проблеми!

2- Поддршка за повеќе платформи - За разлика од многу други снајперски алатки на eBay кои работат само на десктоп компјутери или лаптопи, joybiddder поддржува и уреди со Android!

3- Приспособливи поставки - Корисниците имаат целосна контрола врз нивните параметри за снајдинг, вклучувајќи ги износите на максимум понуда, минимални зголемувања итн.

4- Управување со групата на понуди - Корисниците можат лесно да управуваат со повеќе понуди истовремено користејќи ја оваа алатка!

5- Следење на историјата на понудите - Следете ги сите претходни понуди направени преку joybiddder за да не ги повторувате грешките повторно!

Во заклучок,

JoyBidder eBay Auction Sniper е одличен избор доколку сакате да освоите повеќе аукции без да потрошите безброј часови за да ги надгледувате самите. Неговите приспособливи поставки им овозможуваат на корисниците целосна контрола врз нивната стратегија за наддавање, додека неговиот кориснички интерфејс го прави поставувањето snipe брзо и без проблеми! Па зошто да чекаме? Преземете сега од Google Play Store!

Целосни спецификации
Издавач JoyBidder
Страница на издавачи http://www.joybidder.com
Датум на издавање 2014-08-19
Датум на додавање 2014-08-18
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 0.9.9.3
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 143

Comments:

Најпопуларни