SecuraLive Antivirus for Android

SecuraLive Antivirus for Android 2.0

Android / Download Ad Blocker / 273 / Целосни спецификации
Опис

SecuraLive Antivirus за Android е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита од сите видови малициозен софтвер, вируси и други онлајн закани. Овој сигурен и бесплатен антивирусен софтвер е изграден со најновите технологии на ум за да се осигура дека вашиот уред со Android останува безбеден и безбеден во секое време.

Со SecuraLive Antivirus, можете да уживате во заштита од 360 степени за вашиот уред со Android. Софтверот комбинира специјализиран антивирусен заштитен слој со филтрирани услуги на заштитен ѕид и напредна верзија на спречување на упад на домаќинот за да ви ја обезбеди најдобрата можна заштита од онлајн закани.

Една од клучните карактеристики на SecuraLive Antivirus е неговата способност за скенирање во реално време. Софтверот постојано го следи вашиот уред за какви било сомнителни активности или потенцијални закани, осигурувајќи дека секогаш сте заштитени од малициозен софтвер и вируси. Исто така, нуди автоматски ажурирања за да ја одржувате вашата база на податоци за антивирус ажурирана со најновите дефиниции за вируси.

Покрај неговите моќни способности за скенирање, SecuraLive Antivirus вклучува и низа други безбедносни карактеристики дизајнирани да го чуваат вашиот уред со Android од онлајн закани. Тие вклучуваат:

- Заклучување на апликации: оваа функција ви овозможува да заклучите одредени апликации на вашиот уред користејќи PIN или заклучување со шема. Ова осигурува дека никој друг не може да пристапи до чувствителните информации складирани во тие апликации без ваша дозвола.

- Анти-кражба: ако вашиот уред со Android се изгуби или украде, оваа функција ви овозможува далечински да го лоцирате користејќи технологија за следење GPS. Доколку е потребно, можете далечински да ги избришете сите податоци од уредот.

- Блокатор на повици: со оваа функција, можете да блокирате несакани повици од телемаркетинг или измамници кои можеби се обидуваат да украдат лични информации од вас.

- Веб-заштита: SecuraLive Antivirus вклучува функции за веб-заштита кои помагаат да се заштитите од измами со фишинг и други злонамерни веб-локации.

Генерално, SecuraLive Antivirus за Android е одличен избор за секој што бара сигурен и ефективен антивирусен софтвер за нивните мобилни уреди. Неговите напредни безбедносни карактеристики обезбедуваат сеопфатна заштита од сите видови онлајн закани, додека неговиот кориснички интерфејс го прави лесен за користење дури и за почетници.

Значи, ако сакате мир на умот знаејќи дека вашиот уред со Android е заштитен од малициозен софтвер и вируси во секое време, преземете го SecuraLive Antivirus денес!

Целосни спецификации
Издавач Download Ad Blocker
Страница на издавачи http://websecurityservice.bravesites.com/
Датум на издавање 2014-10-02
Датум на додавање 2014-10-01
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 2.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 273

Comments:

Најпопуларни