Arlington App Lock for Android

Arlington App Lock for Android 2.0

Android / Arlington Technology / 50 / Целосни спецификации
Опис

Arlington App Lock за Android е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува да ги заклучите вашите паметни телефони и таблети со Android во режим на киоск. Овој софтвер е идеален за продуктивност и мобилност на работната сила, како и за апликации за киоск. Со Arlington App Lock, можете да ги ограничите корисниците само на дозволени апликации, да ги блокирате да играат игри, да пребаруваат на интернет или да инсталираат неодобрени апликации.

Една од клучните карактеристики на Arlington App Lock е неговата способност да ги блокира корисниците да ги менуваат системските поставки. Ова значи дека можете да се погрижите вашиот уред да остане безбеден и заштитен во секое време. Дополнително, овој софтвер им овозможува на администраторите безбедно да го отклучат уредот со лозинка доколку е потребно.

Arlington App Lock е совршен за бизниси кои сакаат да ја зголемат продуктивноста со ограничување на пристапот до апликации кои не се поврзани со работата на уредите на компанијата. Исто така е одлично за родителите кои сакаат да контролираат до што имаат пристап нивните деца на нивните паметни телефони или таблети.

Овој безбедносен софтвер нуди низа предности, вклучувајќи:

1) Зголемена продуктивност: со ограничување на пристапот до апликации кои не се поврзани со работата, вработените имаат помала веројатност да се оддалечат за време на работното време.

2) Засилена безбедност: со заклучување на апликацијата Arlington, можете да бидете сигурни дека вашиот уред останува безбеден и заштитен од неовластен пристап.

3) Приспособливи поставки: можете да ги приспособите поставките според вашите специфични потреби и барања.

4) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс го олеснува секој – дури и оние без техничка експертиза – ефективно да го користат овој софтвер.

5) Ефективно решение: Во споредба со другите безбедносни решенија достапни на пазарот денес, Arlington App Lock нуди прифатливо решение без да се загрозува квалитетот или функционалноста.

Како заклучок, ако барате сигурно безбедносно решение кое ќе ви помогне да го заштитите вашиот паметен телефон или таблет со Android од неовластен пристап додека ја зголемувате продуктивноста на работа или дома - не гледајте подалеку од Arlington App Lock!

Целосни спецификации
Издавач Arlington Technology
Страница на издавачи http://www.arlington.com.au
Датум на издавање 2014-10-05
Датум на додавање 2014-10-05
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Корпоративен софтвер за безбедност
Верзија 2.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 50

Comments:

Најпопуларни