Run Mickey Run for Android

Run Mickey Run for Android 1.7

Опис

Дали сте уморни од играње на истите стари бесконечни игри со трчање? Не гледајте подалеку од Run Mickey Run, зависната и забавна игра за трчање со странично лизгање за Android. Со својата единствена игра и променливи средини, оваа игра ќе ве забавува со часови.

Во Run Mickey Run, вашата цел е да се спасите од пречките прескокнувајќи ги. Но, тоа не е сè - можете исто така да соберете моќ на ѕвезда и моќ на оган за да се борите со непријателите на патот. Од змии до диви мачки, змејови до роботи, ве чекаат многу предизвици во оваа игра.

Но, она што го издвојува Run Mickey Run од другите игри за трчање е неговата разновидност на средини. Ќе трчате низ градот ноќе, низ шуми и плажи, во снежни врнежи и дожд - секој со свои уникатни предизвици. И додека собирате монети и уништувате непријатели, ќе се искачите на глобалната табла на лидери и ќе се натпреварувате со играчи од целиот свет.

Со својата забавна игра и променливи средини, лесно е да се види зошто толку многу луѓе се зависни од Run Mickey Run. Затоа, заборавете на трчањето во храмот или игрите со сурфање - пробајте нешто ново со оваа возбудлива игра со слободно трчање со странично лизгање денес!

Целосни спецификации
Издавач GameLogic
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Game%20Logic&hl=en
Датум на издавање 2014-10-08
Датум на додавање 2014-10-08
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.7
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 335

Comments:

Најпопуларни