Nero MediaHome WiFi Sync for Android

Nero MediaHome WiFi Sync for Android 1.0.2

Опис

Nero MediaHome WiFi Sync за Android е бесплатен услужен софтвер кој ви овозможува безжично да синхронизирате музика, фотографии и видеа помеѓу вашиот компјутер и уредите со Android. Овој софтвер спаѓа во категоријата Комунални услуги и оперативни системи и е дизајниран да го олесни синхронизирањето медиумски датотеки помеѓу вашиот компјутер и уредот со Android.

Со Nero MediaHome WiFi Sync, можете лесно да пренесувате медиумски датотеки од вашиот компјутер на вашиот уред со Android или обратно, без потреба од кабли или жици. Се што ви треба е стабилна WIFI мрежна конекција на двата уреди.

За да започнете со Nero MediaHome WiFi Sync, едноставно проверете дали и вашиот компјутер и уредот со Android се поврзани на истата WIFI мрежа. Потоа стартувајте го Nero MediaHome на вашиот компјутер и Nero MediaHome WiFi Sync на вашиот уред со Android. Вклучете го прекинувачот во апликацијата и Voila! Вашиот уред сега ќе се појави во Nero MediaHome, што ќе ви овозможи да увезувате медиумски датотеки со нивно избирање и притискање на копчето за увоз.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата функционалност за влечење и спуштање. Можете лесно да пренесувате музика, фотографии и видеа од Nero MediaHome на вашиот уред со Android со едноставно влечење.

Важно е да се напомене дека за ефикасно да ја користите оваа апликација, мора да имате Nero MediaHome што работи на вашиот компјутер или лаптоп. Дополнително, се препорачува да ја ажурирате на верзија 1.26.5300 или повисока за оптимално искуство со синхронизација.

Генерално, ако барате лесен начин да ги синхронизирате медиумските датотеки помеѓу вашиот компјутер и уредите со Android без никакви проблеми или жици - тогаш не гледајте подалеку од Nero MediaHome WiFi Sync!

Целосни спецификации
Издавач Nero
Страница на издавачи http://www.nero.com
Датум на издавање 2014-10-08
Датум на додавање 2014-10-08
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Android, Android 2.1
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 836

Comments:

Најпопуларни