Avril Lavigne Lyrics for Android

Avril Lavigne Lyrics for Android 10

Опис

Avril Lavigne Lyrics за Android е апликација која мора да ја има секој обожавател на канадскиот пејач-текстописец. Овој софтвер за MP3 и аудио е неофицијална апликација за текстови што ви ги обезбедува сите стихови на песните на Аврил Лавињ, што ви го олеснува пеењето заедно со вашите омилени мелодии.

Со едноставен и лесен интерфејс, оваа апликација ви овозможува лесно да ги најдете стиховите на која било песна од обемната дискографија на Аврил. Без разлика дали ги барате зборовите за нејзините рани хитови како „Complicated“ и „Sk8er Boi“, или нејзините понови песни како „Head Above Water“ и „I Fell In Love With The Devil“, оваа апликација ве опфати .

Една од најдобрите работи за стиховите на Аврил Лавињ за Андроид е нејзината сеопфатна библиотека од над 100 песни. Можете да ги прелистувате сите албуми на Аврил, вклучувајќи ги Let Go, Under My Skin, The Best Damn Thing, Goodbye Lullaby и многу повеќе. Откако ќе го пронајдете албумот што ја содржи вашата омилена песна, едноставно изберете го од списокот и почнете да пеете заедно!

Апликацијата, исто така, има функција за пребарување што ви овозможува брзо да пронајдете која било песна со внесување на нејзиниот наслов или дури и само неколку клучни зборови од нејзините текстови. Ова го олеснува пронаоѓањето на оние линии кои тешко се паметат од вашите омилени песни.

Покрај обезбедувањето точни и ажурирани текстови за сите песни на Аврил Лавињ, оваа апликација нуди и некои одлични дополнителни функции. На пример:

- Можете да ги зачувате вашите омилени песни како обележувачи за секогаш лесно да се најдат.

- Можете да споделувате текст на која било песна со пријателите преку социјалните медиуми или апликациите за пораки.

- Можете да го прилагодите изгледот на апликацијата со избирање од неколку различни теми.

Генерално, ако сте обожавател на Аврил Лавињ која сака да пее заедно со нејзината музика (а да бидеме искрени – кој не е?), тогаш ова е дефинитивно апликација која вреди да се преземе. Бесплатно е на Google Play Store, така што нема причина да не го пробате!

Целосни спецификации
Издавач Scythe
Страница на издавачи http://www.Scythe.mobi
Датум на издавање 2014-11-17
Датум на додавање 2014-11-17
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 10
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 186

Comments:

Најпопуларни