Fun Knock Knock Jokes for Kids for Android

Fun Knock Knock Jokes for Kids for Android 1.00

Android / Scott Adelman Apps Inc / 1 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате забавна и едукативна апликација за вашите деца, тогаш не гледајте подалеку од Fun Knock Knock Jokes за деца! Оваа апликација е совршена за деца кои сакаат шеги и сакаат да научат повеќе додека се забавуваат.

Со оваа апликација, вашите деца ќе можат да уживаат во 50 урнебесни шеги кои сигурно ќе ги насмеат. И најдобриот дел? Не е потребно читање! Шегите ги кажува една урнебесна анимирана утка која реагира на смешни начини на секоја шега. Вашите деца ќе сакаат да ги гледаат глупавите реакции на бувот додека слуша шеги кои ќе им бидат апсолутно смешни.

Но, тоа не е сè - со Fun Knock Knock Jokes за деца, вашите деца исто така можат да креираат свои шеги со knock knock! Апликацијата им олеснува на малите и големите деца да снимаат свои смешни шеги и да ги споделат со пријателите и семејството. Значи, ако вашето дете има вештина за комедија, ова е совршена можност да и дозволите на неговата креативност да блесне!

Симпатичната и забавна анимирана був сигурно ќе го забавува вашето дете додека учи нови работи. И бидејќи содржината е оценета со „Сите“, можете да бидете сигурни дека е соодветна за сите возрасти.

Па зошто да чекаме? Преземете ги забавните шеги со Knock Knock за деца денес и подарете му на вашето дете часови забава исполнета со смеа!

Целосни спецификации
Издавач Scott Adelman Apps Inc
Страница на издавачи http://scottadelman.com
Датум на издавање 2014-11-17
Датум на додавање 2014-11-17
Категорија Образовен софтвер
Под категорија е-книги
Верзија 1.00
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни