DejaOffice CRM - Outlook Sync for Android

DejaOffice CRM - Outlook Sync for Android 3.1.3

Android / CompanionLink Software / 737 / Целосни спецификации
Опис

DejaOffice CRM - Outlook Sync за Android е моќен и разноврсен пакет апликации што ви овозможува да ги синхронизирате вашите контакти, календар, задачи, белешки, записи во дневник, категории, потсетници и фотографии од контакти помеѓу вашиот уред со Android и разни CRM софтвери. Без разлика дали користите самостоен Microsoft Outlook или друг популарен PIM софтвер како Lotus Notes, Sage ACT!, Palm Desktop или Salesforce CRM, DejaOffice ве покрива.

Со опциите за USB Connect или Cloud синхронизација на DejaOffice, можете лесно да ги ажурирате сите ваши важни деловни податоци на сите ваши уреди. И со својата вградена шифрирање на базата на податоци на уредите со Android и опцијата со еден клик за да се чуваат одвоени личните и деловните податоци, DejaOffice гарантира дека вашите чувствителни информации остануваат безбедни и безбедни.

Една од најистакнатите карактеристики на DejaOffice е неговата способност да обезбеди сеопфатна апликација од бизнис-класа која комбинира контакти, календар, белешки за задачи и весник во еден практичен пакет. Ова им олеснува на зафатените професионалци да останат организирани и на врвот на нивната работа без разлика каде се наоѓаат.

Друга одлична карактеристика на DejaOffice е неговата флексибилност кога станува збор за опциите за синхронизација. Без разлика дали претпочитате USB Connect или Cloud синхронизација за самостоен Outlook (не е потребна размена), DejaOffice ги има алатките што ви се потребни за да ја завршите работата брзо и ефикасно.

И ако некогаш наидете на какви било проблеми со апликацијата или ви треба помош за да започнете со синхронизација на вашите податоци помеѓу уреди или софтверски програми? Нема проблем! Со бесплатна телефонска поддршка доживотно вклучена со секое купување на DejaOffice CRM - Outlook Sync за Android, нашиот тим е секогаш тука за да помогне да одговориме на какви било прашања или грижи што може да се појават на патот.

Па зошто да чекаме? Ако барате моќно, но сепак практично решение за синхронизирање на вашите контакти, задачи за настани во календарот белешки записи во дневник категории потсетници за фотографии од контакти помеѓу повеќе уреди кои работат со различни оперативни системи, тогаш не гледајте подалеку од DejaOffice CRM - Outlook Sync за Android!

Целосни спецификации
Издавач CompanionLink Software
Страница на издавачи https://www.companionlink.com/
Датум на издавање 2014-11-18
Датум на додавање 2014-11-18
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 3.1.3
Барања за ОС Android, Android 2.1, Android 2.2
Барања Android 1.6 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 737

Comments:

Најпопуларни