Fast MP3 Video Converter for Android

Fast MP3 Video Converter for Android 1.0

Android / Keerby Application / 2059 / Целосни спецификации
Опис

Брзиот MP3 Video Converter за Android е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да конвертирате видео датотеки во аудио (MP3, AAC) со повеќе опции како брзина на битови, канали. Со овој софтвер, можете да извлечете аудио од видео и да го зачувате во кој било формат по ваш избор. Поддржува секаков вид видеа (3GP, FLV, MP4, AVI, WMV) и ви овозможува да изберете излезен формат од MP3, AAC, WMA или WAV.

Овој софтвер е совршен за секој кој сака да ги конвертира своите омилени видеа во аудио датотеки што можат да ги слушаат на своите мобилни уреди или музички плеери. Без разлика дали сакате да ги слушате вашите омилени песни во движење или да креирате плејлиста со вашите омилени песни за забава или настан, Брзиот MP3 видео конвертор за Android го олеснува тоа.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност брзо и лесно да конвертира видео датотеки во висококвалитетни аудио датотеки. Можете да изберете од низа опции како што се бит-стапки и канали за да го добиете најдобриот можен квалитет на звукот. Софтверот исто така поддржува сериска конверзија што значи дека можете да конвертирате повеќе видеа одеднаш заштедувајќи време и напор.

Друга одлична карактеристика на брзиот MP3 видео конвертор за Android е неговата способност да извлекува аудио од видео датотеки. Ова значи дека ако има песна во филм или ТВ шоу што ја сакате, но немате пристап до саундтракот, тогаш овој софтвер ќе ви овозможи да ја извлечете за да можете да уживате во неа кога сакате.

Корисничкиот интерфејс на Fast MP3 Video Converter за Android е едноставен и интуитивен што го прави лесен дури и за почетници. Сите потребни алатки се јасно означени како навигацијата низ програмата е брза и без напор.

Севкупниот брз MP3 видео конвертор за Android е одличен избор ако барате ефикасен начин да ги конвертирате вашите видеа во висококвалитетни аудио датотеки брзо и лесно. Неговиот асортиман на функции го прави погоден не само за лична употреба, туку и за професионална употреба, како што е создавање подкасти или гласовни прикази.

Клучни карактеристики:

- Претворете ги видео датотеките во висококвалитетен аудио (MP3/AAC)

- Извадете аудио од видеа

- Ги поддржува сите видови видеа (FLV/AVI/WMV/MP4/3GP)

- Изберете излезен формат: MP3/AAC/WMA/WAV

- Конверзија на серии

- Едноставен кориснички интерфејс

Системски барања:

Брзиот MP3 видео конвертор бара уред со Android што работи со верзија 4.0 Ice Cream Sandwich или повисока.

Заклучок:

Како заклучок, Брзиот MP3 видео конвертор за Android им нуди на корисниците ефикасен начин лесно да ги конвертираат нивните омилени видеа во висококвалитетни аудио, истовремено обезбедувајќи им различни опции како избор на излезни формати меѓу другите што го прават користењето на оваа апликација поудобно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Keerby Application
Страница на издавачи http://www.keerby.com
Датум на издавање 2014-11-27
Датум на додавање 2014-11-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 2.3.3
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2059

Comments:

Најпопуларни