Lockscreen for Sony Xperia for Android

Lockscreen for Sony Xperia for Android 1.3

Опис

Заклучен екран за Sony Xperia е тема GO Locker дизајнирана да го подобри изгледот и функционалноста на вашиот уред со Android. Ако барате нов начин за прилагодување на вашиот заклучен екран, оваа апликација дефинитивно вреди да се провери.

Со Lockscreen за Sony Xperia, ќе добиете пристап до четири различни функции само со притискање на копче. Овие функции може да се приспособат за да одговараат на вашите потреби, за да можете да изберете кои апликации или функции се најважни за вас. Плус, интерактивниот круг на заклучениот екран ќе ви покаже кога вашиот телефон треба да се полни, така што никогаш не треба да се грижите дека батеријата неочекувано ќе остане без.

Една од најдобрите работи за заклучување на екранот за Sony Xperia е тоа што е неверојатно лесен за користење. Ако веќе го немате инсталирано GO Locker на вашиот уред, едноставно преземете го од продавницата на Google Play и следете ги инструкциите за да го инсталирате. Откако GO Locker ќе се активира, се што треба да направите е да изберете Lockscreen за Sony Xperia како претпочитана тема и да започнете со прилагодување!

Покрај одличната функционалност, Lockscreen за Sony Xperia исто така изгледа фантастично на кој било уред со Android. Елегантниот дизајн и висококвалитетната графика ја прават оваа тема за шкафче да се издвојува од другите опции достапни во продавницата на Google Play.

Друга одлична карактеристика на Lockscreen за Sony Xperia е тоа што доаѓа со менија во 48 различни преводи на јазици. Ова значи дека без разлика каде во светот сте или на кој јазик(и) зборувате, оваа апликација ќе биде достапна и лесна за употреба.

Севкупно, ако барате нов начин за приспособување на екранот за заклучување на Android, а истовремено добивате пристап до некои корисни функции како следење на траењето на батеријата и можности за брзо стартување апликации, тогаш заклучениот екран за Sony Xperia дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач T-Me Studios
Страница на издавачи http://timmystudios.com/
Датум на издавање 2014-12-04
Датум на додавање 2014-12-03
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Теми
Верзија 1.3
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 305

Comments:

Најпопуларни