Master Locker Themes for Android

Master Locker Themes for Android 1.3

Опис

Главни теми за шкафче за Android: врвно решение за приспособување на вашиот заклучен екран

Дали сте уморни од истиот стар заклучен екран на вашиот уред со Android? Дали сакате да додадете допир на личност и стил во интерфејсот на вашиот телефон? Не гледајте подалеку од Master Locker Themes, врвното решение за прилагодување на вашиот заклучен екран.

Master Locker Themes е тема GO Locker која нуди широк опсег на опции за прилагодување за да го направи вашиот заклучен екран навистина уникатен. Ако немате инсталирано GO Locker, не грижете се - едноставно преземете го од продавницата на Google Play и следете ги упатствата за да го инсталирате.

Откако ќе го инсталирате GO Locker, едноставно изберете го Master Locker Themes како претпочитана тема и гледајте како вашиот заклучен екран се трансформира во уметничко дело. Нашите дизајнери станаа екстра креативни во правењето на најновата тема за шкафче, инкорпорирајќи неверојатна графика и привлечни анимации кои сигурно ќе импресионираат.

Но, Master Locker Themes не се однесува само на изгледот - тој нуди и низа практични функции што го прават користењето на вашиот телефон полесно и поудобно од кога било досега. Со оваа шкафче, можете да пристапите до четири функции со само четири копчиња. Овие функции може да се менуваат и од менито за поставки, овозможувајќи ви да ги приспособите според вашите потреби.

Една особено корисна карактеристика е интерактивниот круг што ви покажува дали вашиот телефон треба да се полни. На овој начин, никогаш повеќе нема да бидете вчудоневидени од мртва батерија! И за дополнителна погодност, Master Locker Themes доаѓа во 48 различни преводи на јазици за корисниците од целиот свет да можат да уживаат во неговите придобивки.

Па зошто да се задоволите со обичен заклучен екран кога можете да имате стилски и функционален? Преземете ги Master Locker Themes денес и преземете ја контролата како изгледа и се чувствува вашиот уред со Android!

Целосни спецификации
Издавач T-Me Studios
Страница на издавачи http://timmystudios.com/
Датум на издавање 2014-12-05
Датум на додавање 2014-12-05
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Теми
Верзија 1.3
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 53

Comments:

Најпопуларни