Policia de Nios - Broma - Llamada Falsa   for Android

Policia de Nios - Broma - Llamada Falsa for Android 2.0

Опис

Дали сте уморни од вашите деца да се однесуваат лошо и да не ве слушаат? Дали сакате да ги дисциплинирате на забавен и ефективен начин? Не гледајте подалеку од Policia de Nios - Broma - Llamada Falsa, врвниот домашен софтвер за родители кои сакаат да го подобрат однесувањето на своите деца.

Оваа апликација за Android е дизајнирана да им помогне на родителите да ги дисциплинираат своите деца во различни ситуации преку симулирање на лажен повик од полицијата. Со претходно снимени аудио фајлови, родителите можат да имаат реален разговор со „полицијата“ и да побараат помош од нив за да го натераат нивното дете да се однесува правилно.

Апликацијата вклучува различни аудио снимки и за лошо однесување и за добро однесување. Кога вашето дете се однесува лошо, користете го симулираниот повик од полицијата како предупредување или закана. Кога добро се однесуваат, наградете ги со лажен повик од полиција кој им честита за доброто однесување.

Важно е да се напомене дека оваа апликација треба да се користи одговорно од родителите или старателите. Намерата на оваа апликација не е да ги исплаши или трауматизира децата, туку да обезбеди забавен начин за родителите да го поправат несоодветното однесување.

Со Policia de Nios - Broma - Llamada Falsa, дисциплинирањето на вашето дете никогаш не било полесно или позабавно! Преземете го сега и почнете да го подобрувате однесувањето на вашето дете уште денес!

Целосни спецификации
Издавач AppsFantasticas
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=AppsFantasticas
Датум на издавање 2020-06-22
Датум на додавање 2020-06-22
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија 2.0
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.4 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни