Press the Fart Button for Android

Press the Fart Button for Android 1.1.4

Опис

Барате забавен и забавен начин да го поминете времето без премногу да се вклучите или да бидете зависни? Не гледајте подалеку од Притиснете го копчето Fart, бесплатна апликација за забава која сигурно ќе ве насмее и ќе ослободи одредена напнатост.

Развиена од истиот тим зад другите популарни апликации како што се Pet the Cat, ChattyBot и Farti - Farts Sounds, Притиснете го копчето Fart е едноставна, но заразна игра која содржи џиновско црвено копче со една цел: притиснете го и уживајте во смешни звуци на прдеж.

Но, она што ја издвојува оваа апликација од другите игри е нејзината рамнотежа на забава и едноставност. Совршен е за брзи кругови на забава во движење, без разлика дали сте заглавени во сообраќај или чекате ред во самопослуга. И ако барате уште поголема забава, искористете ја опцијата „Покани пријатели“ за да се поврзете со другите обожаватели на апликацијата.

Родителите со технолошки деца исто така ќе ценат како Притиснете го копчето Fart може да биде спас за време на долги возења со автомобил или прегледи кај лекар. Дури и малите деца ќе ги сакаат неговите шарени прикази и глупави звуци.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - погледнете некои од овие одлични критики од задоволни корисници:

„Никогаш не знаев дека ми треба ваква апликација додека не ја преземав. Толку е едноставна, но толку забавна!

„Моите деца сакаат да ја играат оваа игра секогаш кога сме на работа.

„Доколку ви треба добро смеење или само сакате да поминете малку време, преземете Притиснете го копчето Fart сега!

Па зошто да не додадете малку хумор во вашиот ден со Притиснете го копчето за прдеж? Преземете го сега на вашиот уред со Android и подгответе се малку да се забавувате!

Целосни спецификации
Издавач SndApps
Страница на издавачи http://sndapps.com/
Датум на издавање 2014-12-14
Датум на додавање 2014-12-14
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 1.1.4
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 13

Comments:

Најпопуларни