ONYX Demo for Android

ONYX Demo for Android 4.0.0.7

Android / Diamond Fortress Technologies, Inc. / 26 / Целосни спецификации
Опис

ONYX Demo for Android е револуционерна биометриска софтверска алатка за отпечатоци без допир што им овозможува на корисниците да ги проверат и идентификуваат отпечатоците од прстите користејќи ја постоечката камера на нивниот паметен телефон. Овој комплет за развој на софтвер за Android (SDK) може повторно да се користи во стотици различни апликации, што го прави неверојатно разноврсна алатка за програмерите.

Со ONYX Touchless Verify, корисниците повеќе не треба физички да го допираат скенерот за отпечатоци на својот уред. Наместо тоа, тие едноставно го држат прстот до камерата, а ONYX го прави останатото. Ова го прави похигиенска опција од традиционалните скенери за отпечатоци, кои можат да содржат бактерии и бактерии.

Една од клучните придобивки на ONYX е неговата леснотија на користење. Софтверот е неверојатно интуитивен и не бара посебна обука или експертиза за работа. Корисниците едноставно ја преземаат апликацијата на нивниот уред со Android (кој мора да работи со Ice Cream Sandwich 4.0 или понов), следете неколку едноставни упатства за поставување и тие се подготвени.

Друга голема предност на ONYX е неговата компатибилност со широк опсег на уреди. Иако сè уште не е извршено соодветно тестирање на сите уреди со Android, ONYX е сертифициран како „одобрен“ за употреба на неколку популарни модели, вклучувајќи iPhone 6, iPhone 5S, Google Nexus 6/5/4/7 таблет, Samsung Galaxy S3/S4 /Note/Note2/Note3/Motorola X/G/Droid Max/Oppo N1 CyanogenMod Edition/LG G2/G Flex/HTC One (M8).

Сепак, постојат некои познати проблеми со одредени уреди како што се iPhone 4s/Motorola RAZR M/HTC One (M7)/Samsung Galaxy S3 mini/Samsung Galaxy S5 што може да предизвикаат проблеми со компатибилноста со ONYX.

Исто така, вреди да се напомене дека додека повеќето други уреди со Android треба да работат со ONYX без проблем; сè уште не е извршено соодветно тестирање врз нив, така што тие не можат да бидат сертифицирани како „одобрени“.

Во однос на рејтингот на содржината, ONYX Demo за Android е оценет како „Сите“, што значи дека не содржи непристоен материјал што би спречил некој да го користи без оглед на возраста или нивото на зрелост.

Севкупно, ако барате иновативна биометриска софтверска алатка за отпечатоци без допир што е лесна за употреба и компатибилна со широк опсег на уреди; тогаш не гледајте подалеку од ONYX Демо за Android!

Целосни спецификации
Издавач Diamond Fortress Technologies, Inc.
Страница на издавачи http://www.diamondfortress.com/
Датум на издавање 2014-12-18
Датум на додавање 2014-12-18
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 4.0.0.7
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 26

Comments:

Најпопуларни