Santa Adventure Gift Edition for Android

Santa Adventure Gift Edition for Android 1.2

Опис

Дали барате забавна и возбудлива игра за играње на вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од изданието за подароци за авантури на Дедо Мраз! Оваа игра со трчање со странично лизгање е совршена за секој кој сака авантура и сака да му помогне на Дедо Мраз да им доставува подароци на децата ширум светот.

Во оваа игра, ќе треба да му помогнете на Дедо Мраз да ја помине џунглата и да стигне до целта за да може да ги дистрибуира своите подароци. На патот, ќе наидете на секакви жители на џунглата и животни како змии, горили и повеќе што ќе се обидат да ве спречат да ја завршите вашата потрага. Ќе треба да се погрижите Дедо Мраз никогаш да не се судри со некое од овие суштества или вашата игра ќе заврши.

Но, не грижете се - Изданието за подароци на Santa Adventure е полно со возбуда и забавна авантура. Со своите прекрасни пејзажи и музика од џунглата, оваа игра ќе ви даде целосно прекрасно искуство. Помогнете му на Дедо Мраз да ја помине џунглата за да собира подароци за децата насекаде!

Контролите во оваа игра се многу лесни, така што секој може да ужива во неа. Користете го копчето за скок за да го натерате Дедо Мраз да ги прескокне пречките на неговиот пат. И ако е во воздух и слегува од скок, користете го копчето за лизгање за да може безбедно да слета без да се судри со ништо.

Една од најдобрите работи за оваа игра е тоа што ви овозможува да се натпреварувате глобално со собирање повеќе монети од другите играчи ширум светот. Така, не само што ќе се забавувате играјќи го, туку и ќе имате можност да ги покажете своите вештини!

Некои други карактеристики на оваа неверојатна игра за трчање вклучуваат збогатена HD графика со звучна музика што ја прави играта уште попријатна; убава привлечна игра; полн со забава и авантура со слаткиот мал Дедо Мраз како ваш водич; глобален лидерски одбор каде играчите можат да се натпреваруваат едни против други со собирање монети.

Севкупно, ако барате ново возбудливо искуство за играње со Android што е предизвикувачко, но и пријатно на секој чекор, тогаш не гледајте подалеку од нашето последно издание - Santa Adventure Gift Edition!

Целосни спецификации
Издавач GameLogic
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Game%20Logic&hl=en
Датум на издавање 2014-12-21
Датум на додавање 2014-12-21
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни