Landscape video camera for Android

Landscape video camera for Android 1.0.6

Опис

Дали сте уморни од снимање видеа во портрет режим на вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од Landscape Video Camera, флексибилната видео камера што го наметнува режимот на пејзаж за сите ваши снимки. Оваа апликација со отворен код е достапна за употреба во вашите сопствени апликации без трошоци.

Со пејзажна видео камера, имате целосна контрола врз различни поставки за да го обезбедите најдобриот можен квалитет на видеото. Лесно менувајте ја резолуцијата, вклучително и предефинирани опции, како и брзината на битови на видеото и максималната големина на датотеката. Можете дури и да поставите максимално времетраење на видеото и име на датотека.

За програмерите кои сакаат дополнително да го приспособат своето искуство, библиотеката нуди дополнителни поставки како што се кодеци и аудиобитража. Со толку многу достапни опции, можете лесно да креирате навистина уникатни видеа.

Пејзаж видео камерата е оценета за секој по содржина и е компатибилна со широк опсег на уреди со Android. Без разлика дали снимате семеен одмор или снимате снимки за работни цели, овој софтвер има се што ви е потребно за да креирате висококвалитетни пејзажни видеа.

Па зошто да чекаме? Преземете ја пејзажната видео камера денес и почнете да снимате прекрасни видеа со пејзажи на вашиот уред со Android!

Целосни спецификации
Издавач JMols Mobile
Страница на издавачи https://github.com/jmolsmobile/LandscapeVideoCamera
Датум на издавање 2014-12-27
Датум на додавање 2014-12-27
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 1.0.6
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни