Comic Strip Creator for Android

Comic Strip Creator for Android 1.0.0

Android / BahraniApps.com / 147 / Целосни спецификации
Опис

Comic Strip Creator за Android е едукативен софтвер кој обезбедува едноставен и забавен начин за создавање експресивни стрипови. Со оваа апликација, можете да ја ослободите вашата креативност и да креирате уникатни приказни со ликови по ваш избор.

Апликацијата нуди кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата низ различните функции. Можете да изберете од широк спектар на позадини, ликови и реквизити за да го креирате вашиот стрип. Апликацијата исто така ви овозможува да ги контролирате гестовите на ликовите, давајќи им различни изрази кои додаваат длабочина и емоции на вашата приказна.

Една од најдобрите работи за Стрип-креаторот е неговата разновидност. Без разлика дали сакате да создадете смешен стрип или да раскажете сериозна приказна, оваа апликација има се што ви треба. Можете да го приспособите секој аспект од вашиот стрип, од изгледот до меурчињата за говор.

Создавањето стрип со Comic Strip Creator е лесно и интуитивно. Сè што треба да направите е да ја изберете позадината, да додадете карактери и реквизити, да ги приспособите нивните гестови според вашата желба, да додадете текст во меурчиња за говор или натписи ако е потребно - Voila! Вашиот сопствен експресивен стрип е подготвен!

Апликацијата нуди и различни опции за споделување за да можете да ги споделувате вашите креации со пријателите на платформите за социјални медиуми како Facebook или Instagram или да ги зачувате на услуги за складирање облак како Google Drive или Dropbox.

Comic Strip Creator е дизајниран имајќи ги предвид корисниците од сите возрасти; па затоа доби оцена за содржина „Сите“ од Google Play Store што значи дека е погодна за сите возрасни групи без никакви ограничувања.

Како заклучок, Comic Strip Creator за Android е одлична алатка за секој кој сака да ја истражи својата креативна страна додека се забавува во креирањето стрипови. Тоа е лесен за користење интерфејс, заедно со неговиот огромен избор на позадини и карактери, го прават единствен софтвер во својата категорија!

Целосни спецификации
Издавач BahraniApps.com
Страница на издавачи www.BahraniApps.com
Датум на издавање 2015-01-08
Датум на додавање 2015-01-08
Категорија Образовен софтвер
Под категорија е-книги
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 147

Comments:

Најпопуларни