Quick Voice Recorder for Android

Quick Voice Recorder for Android 1.0

Опис

Quick Voice Recorder за Android е моќна и лесна за употреба апликација за аудио снимање која ви овозможува да снимате висококвалитетен звук на вашиот уред со Android. Без разлика дали треба да снимате предавања, интервјуа, состаноци или само сакате да ги доловите сопствените мисли и идеи, Quick Voice Recorder ве покрива.

Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, Quick Voice Recorder му олеснува на секој да создава снимки со професионален квалитет за кратко време. Апликацијата е дизајнирана имајќи ја предвид едноставноста, па дури и ако не сте искусен аудио инженер или музичар, сепак можете лесно да ја користите.

Една од најистакнатите карактеристики на Quick Voice Recorder е неговата способност да креира плејлисти. Можете лесно да ги организирате вашите снимки во различни плејлисти врз основа на тема или категорија. Ова го олеснува наоѓањето на снимката што ви треба кога ви е потребна.

Друга одлична карактеристика на Quick Voice Recorder е неговата алатка за визуелизатор. Можете да ги приспособите поставките на визуелизаторот според вашите преференции и да креирате единствена визуелизација за секоја плејлиста. Ова додава забавен и креативен елемент на вашите снимки што ги издвојува од другите аудио датотеки.

Покрај креирањето плејлисти и приспособувањето на визуелизаторите, Quick Voice Recorder исто така ви овозможува да ги споделувате вашите снимки со други преку е-пошта, апликации за социјални медиуми како Facebook и Twitter, Bluetooth уреди како слушалки или звучници, услуга за складирање облак Dropbox, услуга за складирање облак на Google Drive, апликации за пораки како WhatsApp или Skype, итн.

Севкупно, Quick Voice Recorder е одличен избор за секој кој има потреба од сигурна апликација за аудио снимање на нивниот уред со Android. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции како што се алатките за создавање плејлисти и приспособливите визуализатори, оваа апликација нуди сè што корисниците би можеле да побараат во апликацијата MP3 и аудио софтвер.

Целосни спецификации
Издавач Chotamall
Страница на издавачи http://www.chotamall.com/
Датум на издавање 2015-01-29
Датум на додавање 2015-01-29
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 41

Comments:

Најпопуларни