Maru Plug-in (armeabi-v7) for Android

Maru Plug-in (armeabi-v7) for Android 1.0

Опис

Maru Plug-in (armeabi-v7) за Android е додаток за едукативен софтвер кој ја проширува функционалноста на апликацијата Maru или Arar. Овој приклучок не може да се користи сам и мора да се инсталира заедно со главната апликација. Во моментов, тој обезбедува само PDF функција, која им овозможува на корисниците да гледаат и да комуницираат со PDF-датотеки во апликацијата Maru или Arar.

Овој приклучок е компатибилен со уреди со Android што работат на Lollipop (5.0) или повисоки оперативни системи. Има рејтинг на содржина од Сите, што го прави погоден за сите возрасти.

Со Maru Plug-in (armeabi-v7), корисниците можат да пристапат до широк опсег на едукативни материјали во PDF формат, вклучувајќи учебници, работни книги и други ресурси за учење. Функцијата PDF им овозможува на корисниците да зумирате и одземаат страници, да навигираат низ страниците користејќи гестови со лизгање или броеви на страници, да бараат одредени зборови или фрази во документите, да истакнуваат текстуални пасуси за идна референца и да додаваат белешки во документите.

Приклучокот исто така поддржува различни формати на датотеки како што се JPEG и PNG вградени во PDF-датотеки. Корисниците можат да гледаат слики во документи без да мора да се префрлаат помеѓу апликации.

Една од клучните придобивки од користењето на Maru Plug-in (armeabi-v7) е неговата беспрекорна интеграција со апликацијата Maru или Arar. Корисниците можат лесно да пристапат до нивните зачувани документи од главната апликација без да мора да се префрлаат помеѓу различни апликации на нивниот уред.

Покрај неговите образовни апликации, овој приклучок може да биде корисен и за професионалци кои треба да ги прегледуваат и коментираат PDF-датотеките во движење. Без разлика дали сте студент кој учи за испити или сте бизнис професионалец кој прегледува важни документи додека патувате, Maru Plug-in (armeabi-v7) нуди практично решение кое одговара на вашите потреби.

Севкупно, ако барате лесен-за-користлив додаток за образовен софтвер кој го подобрува вашето искуство во учењето со тоа што ќе ви овозможи беспрекорно да гледате и да комуницирате со PDF-датотеките во вашата омилена образовна апликација - не гледајте подалеку од Maru Plug-In!

Целосни спецификации
Издавач Tencent
Страница на издавачи http://www.tencent.com/en-us/index.shtml
Датум на издавање 2015-02-08
Датум на додавање 2015-02-08
Категорија Образовен софтвер
Под категорија е-книги
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32

Comments:

Најпопуларни