Free Music Download Mp3 for Android

Free Music Download Mp3 for Android 1.0

Опис

Бесплатно преземање музика Mp3 за Android е софтвер за забава што им овозможува на корисниците лесно да ги преземат своите омилени бесплатни mp3, музика и песни за само неколку секунди. Ако ви здодеа да користите бескорисни апликации кои не ги исполнуваат своите ветувања, тогаш оваа апликација е совршена за вас. Со својот моќен систем за пребарување и преземање, тој е брилијантен мотор за пребарување музика што ќе ви помогне брзо и лесно да ја пронајдете музиката што ја сакате.

Една од истакнатите карактеристики на Free Music Download Mp3 за Android е неговата способност да пребарува по песна, наслов на песна или име на изведувач. Ова значи дека без разлика каков тип на музика барате, оваа апликација ќе може да ви ја најде за максимум 3 секунди. Откако резултатите од пребарувањето ќе се прикажат на вашиот екран, се што треба да направите е да ја изберете музиката што сакате да ја преземете и таа ќе биде зачувана на вашиот телефон за само неколку секунди.

Друга одлична карактеристика на Free Music Download Mp3 за Android е тоа што целата преземена музика доаѓа во MP3 формат кој е оптимизиран во мали димензии. Ова значи дека дури и ако вашиот телефон има ограничен простор за складирање, оваа апликација сепак ќе ви овозможи да преземате што е можно повеќе музика без да заземате премногу простор на вашиот уред.

Целата преземена музика форматирана во MP3 може да се најде во папката „/MP3“ која се наоѓа на вашата SD-картичка што го прави лесен пристап секогаш кога е потребно. Сепак, важно е да се напомене дека оваа апликација пребарува само содржини лиценцирани во copyleft и CC, што значи дека содржината заштитена со авторски права или нелегална не може да се преземе преку оваа апликација.

Важно е да се напомене дека бесплатното преземање музика Mp3 за Android користи само јавно API и правила на SoundOwl што го оневозможува преземањето на содржина заштитена со авторски права или нелегална содржина преку оваа апликација. Затоа, корисниците не треба да се обидуваат да преземаат такви преземања, туку да ги купуваат легално од овластени извори.

Во случај да има какви било предлози или поплаки за прашања поврзани со DMCA во врска со користењето на апликацијата Андроид бесплатно преземање музика Mp3, ве молиме испратете ни е-пошта под страницата за да можеме веднаш да ги разгледаме.

Севкупно, ако брзото преземање mp3 со бесплатен пристап е она што го интересира, тогаш не гледајте подалеку од Бесплатно преземање музика Mp3!

Целосни спецификации
Издавач Haps Media
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Haps+Media
Датум на издавање 2015-03-13
Датум на додавање 2015-03-13
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android version 2.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 498

Comments:

Најпопуларни