Instal Showcase for Android

Instal Showcase for Android 1.0.10

Опис

Инсталирајте Showcase за Android: The Ultimate Mobile Ad Format Showcasing App

Дали сте развивач на апликации или игри кои барате сигурна мобилна маркетинг платформа која нуди можности за промоција и за монетизација? Не гледајте подалеку од Instal.com, водечката платформа за мобилни маркетинг посветена да им помогне на програмерите како вас да успеат во конкурентниот свет на мобилни апликации и игри.

И сега, со Instal Showcase за Android, од прва рака можете да видите колку моќни можат да бидат нашите формати на реклами за мобилни телефони. Оваа SDK-изложна апликација ви дава пристап до сите наши достапни формати на реклами, вклучувајќи традиционални мобилни банери, реклами со богати медиуми и иновативни рекламни формати како што се проширливи реклами, интерстицијали и скокачки прозорци. Плус, нудиме и домашни реклами кои беспрекорно се вклопуваат во дизајнот на вашата апликација.

Со Instal Showcase за Android, ќе најдете примери за секоја категорија спомената погоре за да можете точно да видите како тие функционираат на дело. И најдобро од се? Сите наши реклами се оптимизирани и за паметни телефони и за таблети и можат да се прилагодат на портрет или пејзаж екран.

Но, она што го издвојува Instal.com од другите мобилни маркетинг платформи е нашиот деловен модел: CPI (трошок по инсталација). Ова значи дека огласувачите плаќаат само кога корисниците навистина ги инсталираат своите апликации или игри - елиминирајќи го ризикот од конверзија, а истовремено гарантирајќи високи приходи за издавачите како вас.

Значи, без разлика дали сакате да промовирате сопствена апликација или игра или да ја монетизирате вашата постоечка база на корисници со насочени рекламни кампањи од врвни брендови ширум светот - Instal.com има се што ви треба за да успеете во денешниот брз свет на мобилни апликации и игри .

Подготвени сте да дознаете повеќе за тоа како Instal Showcase за Android може да ви помогне да го подигнете вашиот бизнис на следното ниво? Посетете нè онлајн на http://instal.com/ денес!

Целосни спецификации
Издавач NB Lab
Страница на издавачи http://www.instal.com
Датум на издавање 2015-03-22
Датум на додавање 2015-03-22
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 1.0.10
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11

Comments:

Најпопуларни