MP3 Music Collections Downloader for Android

MP3 Music Collections Downloader for Android 1.0

Android / Driyanet Studio / 6392 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте љубител на музика кој секогаш бара нови и возбудливи песни што ќе ги додадете во вашата колекција? Дали ви е фрустрирачки кога не можете да ги најдете песните што сакате да ги слушате или кога апликациите што ветуваат бесплатни преземања не успеваат да се испорачаат? Ако е така, тогаш MP3 Music Collections Downloader за Android е совршено решение за вас.

Оваа софтверска апликација за забава е дизајнирана специјално за уреди со Android и нуди моќен систем за пребарување и преземање што им овозможува на корисниците лесно да ги најдат и преземаат своите омилени бесплатни mp3, музика и песни за само неколку секунди. Со својот кориснички интерфејс и молскавично-брзо можности за пребарување, оваа апликација му олеснува на секој да открие нова музика од целиот свет.

Една од истакнатите карактеристики на MP3 Music Collections Downloader е неговата способност да пребарува по песна, наслов на песна или име на изведувач. Ова значи дека корисниците можат брзо да го пронајдат токму она што го бараат без да мора да просејуваат низ бескрајни страници со неважни резултати. И со резултатите од пребарувањето испорачани за максимум 3 секунди, нема ниту чекање.

Откако корисниците ќе ја најдат саканата песна или песна, можат да изберат дали сакаат да ја репродуцираат директно во апликацијата или да ја преземат на нивниот уред. Апликацијата поддржува преземања музика форматирани во MP3, кои автоматски се наведени во библиотеката на вашиот телефон откако ќе се преземат. Ова го прави организирањето на вашата музичка колекција едноставно и без проблеми.

Важно е да се напомене дека оваа апликација пребарува само содржини лиценцирани за copyleft и CC според правилата на јавниот API на Soundcloud. Затоа содржината заштитена со авторски права не може да се преземе со помош на оваа апликација. Корисниците не треба да се обидуваат да преземаат содржина заштитена со авторски права, туку да ги купуваат легално.

Во однос на оптимизацијата на големината, MP3 Music Collections Downloader е дизајниран имајќи ја предвид ефикасноста - што значи дека нема да зазема премногу простор на вашиот уред додека сè уште обезбедува висококвалитетни перформанси.

Севкупно, ако барате лесна за употреба софтверска апликација за забава која дава брзи резултати кога барате бесплатни mp3, музика или песни, тогаш не гледајте подалеку од MP3 Music Collections Downloader - достапен сега на уредите со Android!

Целосни спецификации
Издавач Driyanet Studio
Страница на издавачи https://plus.google.com/115436535989153892477
Датум на издавање 2015-04-02
Датум на додавање 2015-04-02
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 6392

Comments:

Најпопуларни