NIST Viewer for Android

NIST Viewer for Android 1.2

Android / Net-X Solutions Ltd / 10 / Целосни спецификации
Опис

NIST Viewer за Андроид: Врвен прегледувач на биометриски датотеки

Ако барате сигурен и ефикасен начин за прегледување биометриски датотеки на вашиот уред со Android, не гледајте подалеку од NIST Viewer. Овој моќен софтвер ви овозможува лесно прикажување и прегледување на биометриските датотеки ANSI/NIST-ITL 1-2000, ANSI/NIST-ITL 1-2007 и ANSI/NIST-ITL 1-2011 со само неколку допири.

Со IDX NIST Impex API во неговото јадро, NIST Viewer е дизајниран да обезбеди беспрекорна интеграција со вашиот уред со Android. Без разлика дали треба да гледате слики од отпечатоци од прст, скенирање на ирисот или податоци од профилот, овој прегледувач има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно.

Една од најистакнатите карактеристики на NIST Viewer е неговата поддршка за функционалност за стискање за зумирање. Ова го олеснува зумирањето на одредени области на сликата или датотеката без губење на детали или јасност. Дополнително, прелистувањето датотеки никогаш не било полесно благодарение на способноста на апликацијата да ја запомни вашата последна прелистана папка.

Но, тоа не е сè - NIST Viewer вклучува и низа помали поправени грешки и подобрувања што го прават уште попријателски за корисникот од кога било досега. И со рејтинг на содржина од „Сите“, овој софтвер е погоден за корисници од сите возрасти и нивоа на вештини.

Значи, ако барате моќен прегледувач на биометриски датотеки што може лесно да се справи дури и со најсложените збирки на податоци, не гледајте подалеку од NIST Viewer за Android. Со својот интуитивен интерфејс и робусниот сет на функции, овој софтвер сигурно ќе стане основна алатка во вашиот арсенал – без разлика дали работите во органите за спроведување на законот или едноставно ви треба лесен начин за прегледување на биометриските податоци во движење.

Клучни карактеристики:

• Прикажи биометриски датотеки ANSI/NIST-ITL 1-2000, ANSI/NIST-ITL 1-2007 и ANSI/NIST-ITL 1-2011

• Користете IDX Nist Impex API

• Преглед на слики од отпечатоци од прст

• Преглед на скенови на ирисот

• Прикажи ги податоците на профилот

• Функционалност за стискање за зумирање

• Запомнете ја последната прелистана папка

• Поправени мали грешки

• Погоден за корисници од сите возрасти

Целосни спецификации
Издавач Net-X Solutions Ltd
Страница на издавачи http://www.netxsolutions.co.uk
Датум на издавање 2015-04-07
Датум на додавање 2015-04-07
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни