Android EWCAD Component for Android

Android EWCAD Component for Android 3.0.0

Android / East Wind Software / 182 / Целосни спецификации
Опис

Android EWCAD Component for Android е моќен софтвер за 3D моделирање и симулација кој нуди широк спектар на функции кои ќе ви помогнат да креирате прекрасни дизајни. Овој софтвер е дизајниран специјално за мобилни телефони и таблети, што го прави лесен за користење во движење. Со Android EWCAD, можете лесно да развивате CAD, CAM и CAE програми.

Една од истакнатите карактеристики на Android EWCAD се неговите способности за 3D контрола. Покрај поддршката на основните CAD функции како цртање линии и форми, овој софтвер исто така ви овозможува да вршите Булова операции помеѓу сложени 3D цврсти материи и слоеви. Ова го олеснува создавањето сложени дизајни со повеќе слоеви и компоненти.

И покрај неговите напредни способности, Android EWCAD е неверојатно едноставен и лесен за користење. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен, што им овозможува на почетниците брзо да започнат. Без разлика дали сте искусен дизајнер или штотуку почнувате во светот на 3D моделирањето, овој софтвер има се што ви треба за да ги оживеете вашите идеи.

Некои од клучните карактеристики на Android EWCAD вклучуваат:

- Моќни алатки за 3D моделирање: Со поддршка за сложени цврсти материи и слоеви, како и Булова операции меѓу нив.

- Способности за симулација: Ви овозможува да симулирате сценарија од реалниот свет пред да го финализирате вашиот дизајн.

- Лесен за користење интерфејс: Дизајниран имајќи ја предвид едноставноста, така што секој може да започне да го користи веднаш.

- Мобилна компатибилност: Работи беспрекорно на мобилни телефони или таблети за да можете да работите од каде било.

- Разновидна апликација: Може да се користи за развој на CAD/CAM/CAE програма.

Без разлика дали дизајнирате производи за производство или креирате визуелизации за архитектонски проекти, Android EWCAD има сè што ви треба во еден практичен пакет. Неговите моќни алатки го олеснуваат создавањето сложени дизајни, додека неговиот интуитивен интерфејс гарантира дека дури и почетниците можат брзо да започнат.

Покрај неговите основни карактеристики, Android EWCAD нуди и низа опции за прилагодување за корисниците да можат да го прилагодат своето искуство според нивните потреби. На пример:

- Приспособливи ленти со алатки: им овозможува на корисниците брз пристап до често користените команди

- Приспособливи копчиња за кратенки

- Поддржете повеќе јазици

Севкупно, ако барате разновиден софтвер за 3D моделирање кој е моќен и лесен за користење, тогаш не гледајте подалеку од Android EWCAD Component for Android!

Целосни спецификации
Издавач East Wind Software
Страница на издавачи http://www.eastwindsoft.com
Датум на издавање 2015-04-16
Датум на додавање 2015-04-16
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за 3Д моделирање
Верзија 3.0.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 182

Comments:

Најпопуларни