Dj Mix Music Drum Instrument for Android

Dj Mix Music Drum Instrument for Android 1.0

Опис

Барате моќна и разновидна апликација за инструменти за тапани за вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од Dj Mix Music Drum Instrument, најдоброто преземање во категоријата MP3 и аудио софтвер. Со својата апликација за пакет со тапани со повеќе допир и исклучителниот квалитет на звукот, оваа апликација е совршена за секој што сака да создаде неверојатни ритам и ритми на својот паметен телефон.

Една од истакнатите карактеристики на Dj Mix Music Drum Instrument е неговиот рок пакет и хип хоп пакетот. Овие пакети им овозможуваат на корисниците широк спектар на звуци и стилови од кои можат да изберат, што го олеснува создавањето уникатни ритами кои се издвојуваат од толпата. Без разлика дали сте за класичен рок или модерен хип хоп, оваа апликација има сè што ви треба за вашата музика да звучи одлично.

Друга одлична карактеристика на Dj Mix Music Drum Instrument е неговата поддршка со повеќе допир. Ова им овозможува на корисниците да свират повеќе тапани одеднаш, создавајќи сложени ритми кои би биле невозможни со традиционалниот комплет за тапани. И со достапните опции за десната рака, паѓање и возење, корисниците можат да го приспособат своето искуство за играње за да одговараат на нивните потреби.

Покрај овие карактеристики, Dj Mix Music Drum Instrument нуди и конфигурации за положбата на тапанот што им овозможува на корисниците да го приспособат поставувањето на секој барабан на нивниот екран. Ова го олеснува креирањето прилагодени распореди кои се приспособени конкретно на вашиот стил на играње.

Но, можеби една од највозбудливите карактеристики на Dj Mix Music Drum Instrument е неговата функција Song Player. Со оваа функција, корисниците можат да играат заедно со нивните омилени песни со пристап до нив директно во апликацијата. Едноставно кликнете на Song Player во левиот агол на сцената и почнете да заглавувате!

И да не заборавиме на тие прекрасни анимации! Со неверојатна графика и мазни анимации низ секој аспект на оваа апликација, ќе се чувствувате како навистина да играте шоу во живо секогаш кога ќе ја користите.

Севкупно, ако барате иновативна апликација за тапани за вашиот паметен телефон што нуди исклучителен квалитет на звук и широк опсег на функции дизајнирани специјално за музичари кои се во движење - не гледајте подалеку од Dj Mix Music Drum Instrument!

Целосни спецификации
Издавач Angie Rath
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Angie+Rath
Датум на издавање 2015-05-12
Датум на додавање 2015-05-12
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 808

Comments:

Најпопуларни