Comfortable Call for Android

Comfortable Call for Android 1.1.0

Опис

Comfortable Call for Android е комуникациски софтвер кој има за цел да обезбеди поудобно искуство со повикување за корисниците. Ги решава вообичаените проблеми како што се вибрирачките известувања за време на повиците и потребата да се отклучи екранот за да се спушти.

Со Удобен повик, корисниците можат да уживаат во непрекинати разговори без да бидат вознемирени од известувањата од календарот или е-поштата. Апликацијата ја поддржува не само стандардната телефонска апликација, туку и бесплатните апликации за повици и IP телефонски услуги како што се LINE, LINE Premium Call, Skype, Skype Out, Viber, Viber Out и многу повеќе.

Сепак, важно е да се забележи дека оваа апликација може да не работи нормално со некои модели или апликации на телефонот. На корисниците им се препорачува да ја проверат компатибилноста пред преземањето.

Развивачот на Comfortable Call е сертифициран од Androider (јапонска компанија) како официјален развивач на доверливи и безбедни апликации. Овој сертификат гарантира дека апликацијата е темелно тестирана за безбедност и доверливост.

Неодамнешните промени во верзијата 1.1.0 вклучуваат додавање на „Прикажи порака“ во менито „Поставки“. Оваа функција им овозможува на корисниците да ги приспособат поставките за известување според нивните преференции.

Comfortable Call доби оцена за содржината „Сите“ што значи дека е погодна за сите возрасти.

Севкупно, Comfortable Call е корисна алатка за секој кој сака искуство со повици без проблеми на нивниот уред со Android. Неговата компатибилност со различни апликации за повици го прави разноврсна опција за оние кои често користат различни комуникациски платформи.

Целосни спецификации
Издавач Maestainer
Страница на издавачи https://sites.google.com/site/maestainer/
Датум на издавање 2015-05-20
Датум на додавање 2015-05-20
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 1.1.0
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни