Kamasutra Hindi Story 1st Addition for Android

Kamasutra Hindi Story 1st Addition for Android 2.0

Android / Magatron Animation / 2345 / Целосни спецификации
Опис

Kamasutra Hindi Story 1st Addition за Android е едукативен софтвер кој нуди збирка еротски приказни на хинди јазик. Овој софтвер е дизајниран да им обезбеди на корисниците уникатен и возбудлив начин да учат за сексуалните искуства и да ги истражуваат нивните фантазии.

Со Kamasutra Hindi Story 1st Addition, корисниците можат да пристапат до широк спектар на приказни кои покриваат различни теми, вклучувајќи Chacha Se Fees Ke Liye Chudi, Bhabhi Ne Gift Me Mera Lauda Liya, Chachi Ki Kali Choot, Kanchan Ki Gujhiya Si Choot, Di ke saath pahli baar Yaun Sansarg, Moni Didi Ki Kunvari Choot Chodi, Kunvari Chacheri Bahan ko Chod Diya, Mamta Ki Dhuandhar Choot Chudai и Mamere Bhai Ke Lund Se Fir chudi. Секоја приказна е напишана на привлечен и описен начин што им овозможува на корисниците живописно да ги визуелизираат сцените.

Корисничкиот интерфејс на софтверот им олеснува на корисниците да се движат низ различните приказни. Корисниците можат да избираат од различни категории како што се романтични приказни или авантуристички приказни. Апликацијата има и функција за пребарување која им овозможува на корисниците брзо да пронаоѓаат конкретни приказни.

Kamasutra Hindi Story 1st Addition за Android обезбедува одлична можност за поединци кои сакаат да научат повеќе за сексуалното образование во Индија. Апликацијата нуди вредни сознанија за индиската култура и традиции, истовремено обезбедувајќи забавен начин на учење за сексуалните искуства.

Овој софтвер е идеален за поединци кои бараат начини да го зачинат својот сексуален живот или оние кои сакаат понатаму да ја истражуваат својата сексуалност. Совршен е и за парови кои сакаат да пробуваат нови работи заедно или за оние кои сакаат да ги подобрат своите комуникациски вештини кога станува збор за дискусија за сексуалните желби.

Покрај неговата едукативна вредност, Kamasutra Hindi Story 1st Addition обезбедува и вредност за забава со својот волшебен стил на раскажување приказни. Корисниците можат да уживаат во читањето на овие еротски приказни во секое време од денот или ноќта без да се грижат за загриженоста за приватноста бидејќи можат дискретно да ги читаат на своите мобилни уреди.

Севкупно, Kamasutra Hindi Story 1st Addition за Android е одличен избор ако барате забавен и информативен начин да ја истражувате вашата сексуалност додека учите повеќе за индиската култура и традиции поврзани со сексуалното образование. Со својата огромна колекција на еротски приказни напишани на хинди јазик во комбинација со неговиот кориснички интерфејс ја прават оваа апликација единствена!

Целосни спецификации
Издавач Magatron Animation
Страница на издавачи http://magatron.com
Датум на издавање 2015-05-20
Датум на додавање 2015-05-20
Категорија Образовен софтвер
Под категорија е-книги
Верзија 2.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 2345

Comments:

Најпопуларни