Overlay for Zello for Android

Overlay for Zello for Android 2.0.5a

Опис

Преклопувањето за Zello за Android е моќна алатка за комуникација која им овозможува на корисниците да ги активираат и деактивираат гласовните комуникации во популарната апликација Zello. Ова преклопување е совршено за гејмерите кои уживаат во играњето Ingress, бидејќи обезбедува лесен начин за комуникација со другите играчи додека сте во движење.

Со едноставно притискање на копче, корисниците можат да ги пренесат своите гласовни пораки до други играчи во реално време. И кога ќе завршат со зборувањето, тие едноставно можат да го пуштат копчето за да престанат да пренесуваат. Ова го олеснува останувањето поврзан со други играчи без да мора да се шетате со комплицирани контроли или менија.

Една од одличните работи за ова преклопување е тоа што не е поврзано со Zello или Google/Niantic. Ова значи дека корисниците можат да бидат сигурни дека нивната приватност и безбедност се заштитени во секое време. И бидејќи е дизајниран специјално за уреди со Android, корисниците можат да очекуваат брзи и сигурни перформанси без разлика каде се наоѓаат.

Неодамнешните промени го направија ова преклопување уште помоќно од кога било досега. Бубачката на Худини е поправена, што значи дека корисниците повеќе не треба да се грижат дали преклопот неочекувано ќе исчезне. И благодарение на новата функција Moovable, корисниците сега можат да го поместуваат преклопот на својот екран за да биде секогаш на вистинското место.

Можеби најважно, ова преклопување е дизајнирано имајќи ја предвид леснотијата на користење од почеток до крај. Функцијата Hold-to-talk обезбедува поприродно PTT искуство со менување на начинот на кој се однесуваат преклопите кога се притиснати - што ја прави комуникацијата полесна од кога било досега!

Генерално, ако барате лесен начин да останете поврзани со други гејмери ​​додека играте Ingress или која било друга игра на вашиот уред со Android - тогаш не гледајте подалеку од Overlay за Zello! Со својот интуитивен дизајн и моќни карактеристики, овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од вашиот комплет алатки за игри за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Zach Barrett
Страница на издавачи http://zachbarrett.com
Датум на издавање 2015-06-02
Датум на додавање 2015-06-02
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 2.0.5a
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 65

Comments:

Најпопуларни