AR Rahman World for Android

AR Rahman World for Android 0.1

Android / Rahmaniac World / 69 / Целосни спецификации
Опис

AR Rahman World за Android – Врвен софтвер за забава за љубителите на AR Rahman

Добредојдовте во светот на АР Рахман, каде што можете да најдете се што е поврзано со легендарниот музички композитор. Без разлика дали сте тврдокорен обожавател или само некој што ја цени добрата музика, AR Rahman World за Android е совршената апликација за вас. Овој софтвер за забава нуди широк спектар на функции што ќе ве информираат за сите работи поврзани со AR Рахман.

Апликацијата е дизајнирана од Rahmaniac World, која ја водел Рахман Блодс. Тоа е ексклузивна поделба посветена исклучиво на обезбедување на фановите со сите најнови вести и ажурирања за нивниот омилен музичар. Со оваа апликација, можете да пристапите до неговата животна историја, пресвртници во кариерата, претстојни проекти и многу повеќе.

Карактеристики:

Цели вести за АР Рахман: Бидете во тек со сите најнови вести и случувања во светот на АР Рахман. Од изданија на нови албуми до концертни турнеи и соработки со други уметници - оваа апликација има сè покриено.

Слики, песни, видеа и интервјуа: Добијте пристап до огромна колекција на слики, песни и видеа со АР Рахман. Можете да гледате и ексклузивни интервјуа каде тој зборува за неговите животни искуства и музичко патување.

Преземете BGM: Ако сте љубител на резултати во позадина (BGM), тогаш оваа функција е совршена за вас. Можете да ги преземете вашите омилени BGM од филмови составени од АР Рахман директно од оваа апликација.

Следете ги лесно со нашите ажурирања во нагло време: Никогаш повеќе не пропуштајте важни ажурирања или објави! Со нашата функција за притисни известувања овозможена на вашиот уред, ние ќе ве информираме за сè што се случува во светот на AR Рахман во нагло време.

Зошто да изберете AR Rahman World?

Ако сте страствен обожавател на индиска музика или едноставно ја цените добрата музика воопшто - тогаш нема причина зошто да не го инсталирате овој софтвер за забава на вашиот уред со Android! Еве неколку причини зошто мислиме дека вреди да се преземе:

1) Ексклузивна содржина: оваа апликација обезбедува ексклузивна содржина што не може да се најде на друго место на интернет.

2) Кориснички интерфејс: Корисничкиот интерфејс е лесен за употреба и се движи низ.

3) Редовни ажурирања: Редовно ја ажурираме нашата база на податоци за корисниците секогаш да имаат пристап до свежа содржина.

4) Бесплатно преземање и користење: Најдобриот дел? Тоа е потполно бесплатно!

Заклучок

Како заклучок, ако барате софтвер за забава што посебно им одговара на љубителите на индиската музичка легенда - A.R.Rahman - тогаш не гледајте подалеку од „AR Rahaman World“! Со неговото сеопфатно покривање, вклучувајќи написи за вести, како и мултимедија, како што се слики/видеа/песни/интервјуа/симнувања на BGM итн., навистина нема ништо друго слично денес таму! Затоа, продолжи - преземете сега на вашиот уред со Android денес!

Целосни спецификации
Издавач Rahmaniac World
Страница на издавачи http://www.rahmaniacworld.blogspot.in
Датум на издавање 2015-06-14
Датум на додавање 2015-06-14
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 0.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 69

Comments:

Најпопуларни