Backblaze for Android

Backblaze for Android 1.1

Опис

Backblaze Mobile за Android е моќна и бесплатна апликација која ви овозможува пристап, прегледување, преземање и споделување на сите датотеки за кои сте направиле резервна копија на вашата сметка на Backblaze Online Backup. Со оваа апликација, можете лесно да пристапите до сите ваши резервни датотеки од каде било во светот користејќи го вашиот уред со Android.

Без разлика дали сте во движење или едноставно подалеку од вашиот компјутер, Backblaze Mobile за Android го олеснува останувањето поврзан со сите ваши важни датотеки. Можете брзо и лесно да ги прелистувате сите ваши резервни податоци и да го најдете токму она што ви треба со само неколку допири.

Една од најдобрите работи за Backblaze Mobile за Android е неговата способност да пристапува до датотеки од сите ваши компјутери со резервна копија дури и ако се офлајн или исклучени. Ова значи дека без разлика каде сте или кој уред го користите, секогаш ќе можете да пристапите до најновата верзија на која било датотека што е направена резервна копија на вашата сметка.

Покрај неговите моќни можности за прелистување датотеки, Backblaze Mobile за Android вклучува и голем број други корисни функции. На пример, ви овозможува да споделувате датотеки директно од апликацијата преку е-пошта или платформи за социјални медиуми како Facebook и Twitter.

Можете исто така да го користите Backblaze Mobile за Android како начин да следите колку простор за складирање користи секој компјутер на вашата сметка. Ова го олеснува идентификувањето кои уреди можеби користат премногу простор и преземаат мерки соодветно.

Друга одлична карактеристика на Backblaze Mobile за Android е неговата способност автоматски да прикачува фотографии направени на вашиот уред директно во вашата сметка за онлајн резервна копија. Ова значи дека дури и ако нешто се случи со вашиот телефон или таблет, сите тие скапоцени спомени сепак ќе бидат безбедни и сигурни во облакот.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна мобилна апликација која ви овозможува да останете поврзани со сите ваши важни податоци, без разлика каде ве води животот, тогаш не гледајте подалеку од Backblaze Mobile за Android!

Целосни спецификации
Издавач Backblaze
Страница на издавачи http://www.backblaze.com
Датум на издавање 2015-06-23
Датум на додавање 2015-06-23
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 1.1
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.0.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 55

Comments:

Најпопуларни