Spotvision Plus for Android

Spotvision Plus for Android 3.4.0

Опис

Spotvision Plus за Android е моќен мрежен софтвер кој обезбедува врвно решение за мобилен надзор на Spotvision DVR. Тој е дизајниран да работи беспрекорно со сите паметни телефони со Android и го поддржува најновиот PDA формат. Со Spotvision Plus, можете да проследувате видео во живо директно од вашите безбедносни уреди и да ги следите вашите простории од каде било и во секое време.

Овој софтвер е компатибилен само со Spotvision DVR, што значи дека треба да имате инсталирано Spotvision DVR во вашите простории за да го користите овој софтвер. Сепак, штом ќе го поставите, можете да уживате во придобивките од далечинското следење и контрола над PTZ камерите.

Една од клучните карактеристики на Spotvision Plus е неговата способност да пренесува видео во живо директно од вашите безбедносни уреди. Ова значи дека можете да гледате снимки од вашите простории во реално време на вашиот паметен телефон или таблет без никакво одложување или задоцнување. Без разлика дали сте дома или не сте на одмор, можете да внимавате на работите и да се осигурате дека сè работи без проблеми.

Покрај видеото со стриминг во живо, Spotvision Plus ви овозможува и снимање на снимки од снимката додека се емитува. Оваа функција е корисна кога треба да снимите одреден момент или настан за идна референца.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за PTZ камери. Со PTZ (Pan-Tilt-Zoom) камерите, можете далечински да ја контролирате насоката и нивото на зумирање на објективот на камерата користејќи го вашиот паметен телефон или таблет. Ова ви дава поголема флексибилност во следењето на различни области во вашите простории и гарантира дека ништо не останува незабележано.

Spotvision Plus доаѓа и со кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата низ различни поставки и опции. Не ви е потребна никаква техничка експертиза или обука за да го користите овој софтвер - едноставно инсталирајте го на вашиот уред со Android и започнете со следење веднаш!

Генерално, ако барате доверливо мрежно софтверско решение за мобилен надзор на Spotvision DVR, тогаш не гледајте подалеку од Spotvision Plus за Android! Со своите напредни функции и интерфејс кој е лесен за користење, овој софтвер ќе ви помогне да внимавате на нештата притоа давајќи мир на умот знаејќи дека сè е под контрола!

Целосни спецификации
Издавач Spotvision
Страница на издавачи http://spotvsion.in/
Датум на издавање 2015-06-25
Датум на додавање 2015-06-25
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 3.4.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 56

Comments:

Најпопуларни