Blophome Ideas for Android

Blophome Ideas for Android 1.0

Android / Index Consulting / 32 / Целосни спецификации
Опис

Blophome Ideas за Android е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува лесно да ги визуелизирате и планирате вашите проекти за уредување на домот. Без разлика дали сте дизајнер на ентериер, архитект или едноставно некој кој сака да го украсува својот дом, Blophome Ideas е совршена алатка за создавање прекрасни дизајни кои го одразуваат вашиот личен стил.

Со Blophome Ideas, можете да пребарувате низ широк избор на мебел и украси од некои од водечките светски производители. Од софи и столици до светилки и килими, нема недостиг од опции кога станува збор за дизајнирање на просторот од соништата. И со можноста да го приспособите секој предмет со различни бои, текстури и материјали, можете навистина да го направите секое парче ваше.

Една од истакнатите карактеристики на Blophome Ideas е неговата способност да ви помогне да избегнете скапи грешки кога станува збор за купување мебел. Дали некогаш сте купиле парче што изгледа одлично во продавницата, но не се вклопува во вашиот постоечки декор? Со Blophome Ideas, можете да прегледате како ќе изгледаат различни парчиња во вашиот простор пред да купувате. Ова значи дека нема повеќе трошење време или пари на предмети што не работат во вашиот дом.

Друга одлична карактеристика на Blophome Ideas е нејзината обемна библиотека со претходно дизајнирани проекти. Овие проекти покажуваат како различни парчиња од нашите каталози можат да се комбинираат заедно за кохезивен изглед. Можете да ги прелистувате овие проекти за инспирација или дури и да ги користите како почетна точка за вашите сопствени дизајни.

Но, можеби една од најдобрите работи за Blophome Ideas е колку е лесно да се користи. Интуитивниот интерфејс го олеснува секој - без оглед на нивното дизајнерско искуство - да создаде убави простори брзо и лесно. И ако наидете на какви било проблеми на патот, нашиот тим за поддршка на клиенти е секогаш достапен да помогне.

Значи, без разлика дали сакате да редизајнирате цела соба или само да додавате некои нови парчиња овде-онде, Blophome Ideas има сè што ви треба за да ја оживеете вашата визија. Преземете го денес и почнете да создавате!

Целосни спецификации
Издавач Index Consulting
Страница на издавачи http://www.blophome.com
Датум на издавање 2015-07-14
Датум на додавање 2015-07-14
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за 3Д моделирање
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 32

Comments:

Најпопуларни