FlyingFile for Android

FlyingFile for Android 1.1

Опис

FlyingFile за Android е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да пренесувате датотеки помеѓу вашиот компјутер и уред со Android во реално време. Со FlyingFile, можете лесно да ги поврзувате вашите уреди безжично без потреба од USB кабли или ексклузивни програми од производителите на терминали.

Овој софтвер спаѓа во категоријата Услужни и оперативни системи, што значи дека нуди основни алатки и функции кои помагаат да се оптимизираат перформансите на вашиот уред. Без разлика дали сте студент, професионален или обичен корисник, FlyingFile е одличен додаток на вашата колекција на комунални услуги.

Една од најзначајните предности на користењето на FlyingFile е неговата способност за пренос на датотеки меѓу компјутери (Windows) со иста сметка и мобилни уреди (Android) директно или преку сервер во реално време. Оваа функција им олеснува на корисниците пристап до нивните датотеки на кој било уред без да се грижат за проблеми со компатибилноста.

Друга импресивна карактеристика на FlyingFile е неговата поддршка за билатерални преноси на датотеки. Можете лесно да испраќате и преземате датотеки помеѓу вашиот компјутер и уред со Android. Дури и ако сте далеку од вашиот компјутер, можете да пребарувате датотеки на него и да ги земете на вашиот мобилен уред.

FlyingFile исто така поддржува пренос на повеќе и масовни датотеки истовремено. Кога префрлате повеќе датотеки одеднаш, овој софтвер гарантира дека процесот е побрз од сличен софтвер достапен на пазарот.

Корисничкиот интерфејс на FlyingFile е интуитивен и јасен, што го олеснува дури и почетниците ефективно да го користат овој софтвер. Процесот на инсталација трае само неколку минути, по што можете веднаш да започнете да ја користите оваа алатка.

Генерално, FlyingFile нуди одличен сет на функции што го прават преносот на датотеки помеѓу компјутери (Windows) и мобилни уреди (Android) беспрекорен. Неговата поддршка за билатерални преноси на датотеки гарантира дека корисниците имаат целосна контрола врз нивните податоци, додека неговата способност за пренос на повеќе датотеки истовремено заштедува време при работа со големи количини на податоци.

Ако барате сигурен комунален софтвер кој беспрекорно го поедноставува преносот на датотеки на различни уреди додека заштедува време во процесот - не гледајте подалеку од Flying File!

Целосни спецификации
Издавач Jiransoft
Страница на издавачи http://www.jiransoft.com
Датум на издавање 2015-07-17
Датум на додавање 2015-07-17
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 1.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 48

Comments:

Најпопуларни