Qditor for Android

Qditor for Android 1.1.3

Android / UVIC Software / 1733 / Целосни спецификации
Опис

Qditor за Android е моќна и разновидна апликација за уредување видео која ви овозможува лесно да ги уредувате и споделувате вашите посебни спомени. Без разлика дали сте почетник или искусен уредувач на видео, Qditor има сè што ви треба за да создадете прекрасни видеа што ќе ги импресионираат вашите пријатели и семејството.

Со Qditor, можете да уредувате која било фотографија или видео во вашата галерија за да создадете нешто уникатно. Апликацијата ги поддржува сите функции што ги има PC Video Editor, за да можете да уживате во уредување на професионално ниво на вашиот мобилен уред. Можете да додадете специјални FX, ефекти на транзиција и чувствителни ефекти на филтер за да им дадете на вашите видеа уникатен изглед и чувство.

Една од најдобрите работи за Qditor е колку е лесно да се користи. Дури и почетниците можат да снимаат, уредуваат и споделат својата работа за само 3 минути! Апликацијата доаѓа со над 2.000 ефекти на слики што може да се преземат и кои редовно се ажурираат со нова содржина. Можете исто така да преклопувате различни ефекти колку што сакате за уште покреативни можности.

Qditor ви овозможува да уредувате слики и видеа одделно или заедно. Ова значи дека ако има одреден момент во видеото каде што осветлувањето не е точно или има премногу шум во позадина, можете едноставно да ја извадите фотографијата од видеото и да направите прилагодувања без да влијаете на остатокот од снимката.

Друга одлична карактеристика на Qditor е неговата способност да додава глас или BGM (музика во заднина) на вашите уредени видеа. Ова значи дека не само што можете да креирате визуелно зачудувачки видеа, туку и видеа со одличен квалитет на звукот!

Генерално, Qditor за Android е одличен избор за секој кој бара лесна за употреба, но моќна апликација за уредување видео. Со својот широк опсег на функции и редовни ажурирања кои постојано додаваат нови содржини - овој софтвер ќе ви помогне да ја подигнете вашата креативност на друго ниво!

Целосни спецификации
Издавач UVIC Software
Страница на издавачи http://www.qditor.com/
Датум на издавање 2015-08-12
Датум на додавање 2015-08-12
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.1.3
Барања за ОС Android
Барања Android 4.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1733

Comments:

Најпопуларни