iSing Free Karaoke for Android

iSing Free Karaoke for Android 2.5.2

Android / King Sing Interactive Entertainment / 1445 / Целосни спецификации
Опис

iSing Free Karaoke за Android е задолжителна апликација за сите љубители на музика кои уживаат во пеењето и изведувањето. Овој софтвер за MP3 и аудио е дизајниран да им обезбеди на корисниците широка колекција на караоке песни од целиот свет, покривајќи различни јазици како англиски, традиционален кинески, поедноставен кинески, тајландски, португалски и јапонски. Со iSing Free Karaoke за Android, можете да пристапите до повеќе од 100.000 песни и да креирате свои изведби.

Една од најдобрите работи за iSing Free Karaoke за Android е тоа што е потполно бесплатна за користење. Не мора да плаќате никакви претплати или да купувате поединечни песни за да уживате во карактеристиките на оваа апликација. Се што ви треба е уред со Android и интернет конекција за да започнете да користите iSing Free Karaoke.

Корисничкиот интерфејс на iSing Free Karaoke за Android е едноставен и лесен за користење. Почетниот екран прикажува список на популарни песни од кои можете да изберете или да пребарувате по наслов или име на изведувач. Откако ќе изберете песна, текстот ќе се појави на екранот заедно со музичката песна.

iSing Free Karaoke за Android, исто така, им овозможува на корисниците да ги приспособат своите изведби со прилагодување на тонот и темпото на секоја песна според нивните преференции. Оваа функција им олеснува на корисниците кои можеби немаат совршени вештини за тон или тајминг, но сепак сакаат да пеат заедно со нивните омилени песни.

Друга одлична карактеристика на iSing Free Karaoke за Android е нејзиниот социјален аспект. Корисниците можат да ги прикачат своите изведби на платформата на апликацијата каде што другите корисници можат да ги гледаат и да даваат повратни информации во реално време. Ова создава чувство на заедница меѓу караоке ентузијастите кои споделуваат слични интереси во музиката.

Покрај поставувањето на вашите сопствени изведби на iSing Free Karaoke за Android, можете и да ги следите профилите на другите корисници и да откривате нови таленти од целиот свет. Можете дури и да испратите виртуелни подароци како што се цвеќиња или аплауз како начин да покажете благодарност кон другите изведувачи.

Севкупно, iSing Free Karaoke за Android нуди одлична платформа каде што љубителите на музика можат да се здружат и да се изразат преку пеење додека уживаат во висококвалитетни аудио записи од различни жанрови ширум светот без да трошат пари! Без разлика дали сакате да ги подобрите вашите вештини за пеење или само сакате забавна забава дома со пријателите или членовите на семејството - оваа апликација има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач King Sing Interactive Entertainment
Страница на издавачи http://www.isingmobi.com/
Датум на издавање 2015-09-09
Датум на додавање 2015-09-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 2.5.2
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0.2 or above
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1445

Comments:

Најпопуларни