Handwriting Note for Android

Handwriting Note for Android 1.0

Опис

Забелешка за ракопис за Android: Софтвер за врвна продуктивност

Дали сте уморни од пишување белешки на вашиот телефон или таблет? Дали ви недостасува чувството да пишувате на хартија? Не гледајте подалеку од Handwriting Note за Android, софтверот за врвна продуктивност кој ви овозможува слободно да пишувате на вашиот екран и лесно да управувате со вашите белешки.

Со поддршка за повеќе јазици, Handwriting Note за Android е достапна за корисниците од целиот свет. Пишувајте на кој било јазик и оставете ја програмата да се справи со порамнувањето, осигурувајќи дека вашите белешки се уредни и организирани. Плус, со можноста да имате повеќе страници во една белешка, можете да ги задржите сите ваши мисли на едно место.

Но, не се работи само за пишување - Handwriting Note за Android исто така ви овозможува лесно да управувате со вашите белешки. Следете ги сите ваши важни информации и лесно пронајдете го она што ви треба кога ви е потребно. И ако организацијата не е доволна, променете ја бојата на темата за да ја направите оваа апликација навистина уникатна.

Но, ние не застануваме тука - ги цениме повратните информации од нашите корисници и сакаме да се увериме дека секој може да каже како се развива нашата апликација. Ако имате идеи или сакате да помогнете со преводи, слободно контактирајте со нас преку е-поштата подолу!

Па зошто да чекаме? Преземете Handwriting Note за Android денес и преземете ја контролата врз вашата продуктивност! Со рејтинг на содржина погодна за секого, оваа апликација е совршена за студенти, професионалци или секој кој сака лесен начин да фаќа рачно напишани белешки на својот уред.

Целосни спецификации
Издавач YuekangLi
Страница на издавачи
Датум на издавање 2015-10-04
Датум на додавање 2015-10-04
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со календарот и времето
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16

Comments:

Најпопуларни