Raj Songs - Rajasthani Songs for Android

Raj Songs - Rajasthani Songs for Android 1.0

Опис

Raj Songs - Rajasthani Songs for Android е моќен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да слушате неограничено и бесплатно да преземате песни од Раџастан. Со оваа апликација, можете постојано да пребарувате и откривате нови песни, што го олеснува наоѓањето на вашите омилени песни.

Апликацијата има кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата низ различните функции. Можете да пребарувате песни, албуми и листи за репродукција користејќи различни филтри како што се име на актер, пејач, година, песна или име на филм. Оваа функција осигурува дека можете лесно да ја пронајдете секоја песна што ја сакате без да морате да поминувате низ обемна листа на песни.

Една од најимпресивните карактеристики на Raj Songs е неговите опции „Play All“ и „Shuffle“. Овие карактеристики ви овозможуваат да репродуцирате кој било број песни една по друга во режим на радио. Ова значи дека откако ќе изберете листа за репродукција или албум, апликацијата автоматски ќе ги репродуцира сите песни во низа без да бара дополнително внесување од вас.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност да им дозволи на корисниците да слушаат „Топ песни“ од сите различни жанрови. Без разлика дали се работи за поп музика или традиционални народни мелодии од Раџастан, оваа апликација има сè покриено.

Покрај овие функции, Raj Songs исто така им овозможува на корисниците да креираат свои листи за репродукција и да ги споделуваат со пријателите или со кој било од заедницата Rajsong.co.in. Оваа функција им олеснува на корисниците кои имаат слични музички вкусови да се поврзат едни со други и да ги споделат своите омилени песни.

Оцената на содржината за оваа апликација е Секој што значи дека луѓето од сите возрасти можат да ја користат без никакви ограничувања или ограничувања.

Севкупно, ако барате одличен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува бесплатно да слушате и преземате неограничени песни од Раџастан, истовремено обезбедувајќи различни корисни функции како што се креирање плејлисти и опции за споделување, тогаш не гледајте подалеку од Raj Songs - Rajasthani Songs за Android!

Целосни спецификации
Издавач Jyoti Kanwar
Страница на издавачи http://www.smsbook.in
Датум на издавање 2015-10-08
Датум на додавање 2015-10-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 317

Comments:

Најпопуларни