Vyomy 3D Motion Dance for Android

Vyomy 3D Motion Dance for Android 1.1.2

Опис

Vyomy 3D Motion Dance за Android е револуционерен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да искусите 3D холографски видеа на вашиот телефон. Оваа апликација содржи широк избор на 3D холограмски видеа што може да се гледаат со помош на 3D холограмски проектор создаден со апликацијата Vyomy 3D проектор.

За разлика од другите апликации кои тврдат дека нудат слични карактеристики, Vyomy 3D Motion Dance за Android не е лажен, не е шега и не е шега. Таа е вистинска и нуди извонредно искуство како ниеден друг.

Со оваа апликација, можете да гледате неверојатно реалистични 3D холограмски видеа проектирани од вашиот телефон користејќи ги едноставните чекори дадени во апликацијата Vyomy 3D проектор. Сè што треба да направите е внимателно да ги следите инструкциите и да креирате ваш сопствен холограмски проектор DIY користејќи материјали што се лесно достапни дома.

Откако ќе го создадете вашиот сопствен проектор за холограми, едноставно стартувајте ја апликацијата Vyomy 3D Motion Dance за Android и изберете кое било видео од неговата огромна колекција на висококвалитетни содржини. Видеото потоа ќе се проектира на вашиот домашен холограмски проектор со неверојатни детали и јасност.

Најдобриот дел за оваа апликација е тоа што е неверојатно лесна за употреба. Дури и ако сте нови во светот на проширената реалност или никогаш претходно не сте користеле холограмски проектор DIY, ќе откриете дека создавањето со оваа апликација е брзо и едноставно.

Vyomy Corporation го дизајнираше овој софтвер имајќи ја на ум леснотијата на користење, така што секој може да ужива во неговите карактеристики без никакви проблеми или забуни. Без разлика дали барате забавна или едукативна содржина, тука има нешто за секого.

Овој софтвер за MP3 и аудио е оценет со „Сите“ од Google Play Store поради неговата безбедна содржина погодна за сите возрасти. Не мора да се грижите за несоодветна содржина или реклами кои се појавуваат додека уживате во вашите омилени видеа на оваа платформа.

Како заклучок, ако барате иновативен начин да ја доживеете проширената реалност на вашиот телефон без да се скршите или да инвестирате во скапа опрема, тогаш не гледајте подалеку од Vyomy 3D Motion Dance за Android! Со својата огромна колекција на висококвалитетни содржини и кориснички интерфејс, сигурно ќе обезбеди часови забава и образование подеднакво!

Целосни спецификации
Издавач TVK
Страница на издавачи http://vyomy.blogspot.in/
Датум на издавање 2015-10-08
Датум на додавање 2015-10-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.1.2
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17

Comments:

Најпопуларни