School Of Christ for Android

School Of Christ for Android 1.0

Android / EME International / 5 / Целосни спецификации
Опис

School Of Christ за Android е моќен софтвер за MP3 и аудио дизајниран да им помогне на христијаните да растат во нивното духовно патување. Оваа програма нуди сеопфатна програма за учење ученици која е совршена за секој што сака да ја продлабочи својата вера и да живее поисполнет христијански живот.

Со School Of Christ, корисниците можат да пристапат до обемна библиотека со аудио учења и проповеди од некои од најпочитуваните христијански водачи и пастири ширум светот. Овие учења опфаќаат широк опсег на теми, вклучувајќи молитва, обожавање, евангелизам, ученик и многу повеќе.

Една од клучните карактеристики на School Of Christ е неговиот кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците да се движат низ апликацијата и да ја најдат потребната содржина. Апликацијата исто така им овозможува на корисниците да креираат плејлисти за да можат да ги слушаат нивните омилени проповеди или учења во движење.

Покрај својата огромна библиотека со аудио содржини, School Of Christ нуди и интерактивни библиски студии кои се дизајнирани да им помогнат на корисниците да стекнат подлабоко разбирање за Божјата реч. Овие студии покриваат различни теми како што се спасението, простувањето, благодатта, љубовта и многу други.

Друга одлична карактеристика на School Of Christ е нејзиниот аспект на заедницата. Корисниците можат да се поврзат со други христијани од целиот свет преку онлајн форуми каде што можат да ги споделат своите искуства и сознанија за различни духовни теми.

Генерално, School Of Christ е одлична алатка за секој кој сака да расте во својата вера и да живее поисполнет христијански живот. Со својата огромна библиотека со аудио содржина и интерактивни библиски студии во комбинација со интерфејсот кој е лесен за корисникот и аспектот на заедницата - оваа апликација има сè што ви треба за да го однесете вашето духовно патување до нови височини!

Клучни карактеристики:

- Огромна библиотека: Пристапете до обемна библиотека со аудио учења од почитувани христијански водачи.

- Кориснички интерфејс: Лесниот интерфејс им го олеснува навигацијата на корисниците низ апликацијата.

- Интерактивни библиски студии: стекнете подлабоко разбирање со интерактивни библиски студии кои покриваат различни теми.

- Аспект на заедницата: Поврзете се со други христијани од целиот свет преку онлајн форуми.

- Плејлисти: креирајте плејлисти за да можете да слушате во движење

- Оцена на содржина: Сите

Во заклучок,

Ако барате се-во-едно решение кое ќе ви помогне да растете во вашата вера додека се поврзувате со други верници - тогаш не гледајте подалеку од School Of Christ! Овој моќен софтвер за MP3 и аудио има се што ви треба за да го однесете вашето духовно патување до нови височини! Па зошто да чекаме? Преземете го денес!

Целосни спецификации
Издавач EME International
Страница на издавачи http://www.schoolofchrist.tv
Датум на издавање 2015-10-08
Датум на додавање 2015-10-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни