Kruptos 2 for Android

Kruptos 2 for Android 1.0.4

Android / Kruptos 2 Software / 54 / Целосни спецификации
Опис

Kruptos 2 за Android е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува да ги шифрирате и заштитите со лозинка вашите приватни датотеки, фотографии, филмови, документи и многу повеќе. Со оваа лесна за употреба апликација, можете да ги заштитите вашите чувствителни податоци од љубопитните очи и да спречите неовластен пристап до вашите лични информации.

Без разлика дали сакате да ги заштитите вашите лични фотографии или важни деловни документи, Kruptos 2 Android ве покрива. Оваа апликација користи напредна технологија за шифрирање за да се осигура дека вашите датотеки се целосно заштитени од секаков вид на упад или обид за хакирање.

Една од клучните карактеристики на Kruptos 2 Android е неговата компатибилност со други популарни апликации за споделување датотеки како Google Drive и Dropbox. Можете лесно да додавате и шифрирате датотеки од овие апликации, како и од други извори како Фотографии, Филмови, Explorer и е-пошта. Откако ќе се шифрираат, можете да ги споделите овие датотеки преку е-пошта или која било друга апликација за споделување датотеки без да се грижите за нивната безбедност.

Друга одлична карактеристика на Kruptos 2 Android е неговата компатибилност со други уреди што работат на Windows или Apple оперативни системи. Ова значи дека ако имате инсталирано Kruptos 2 Professional за Windows или Kruptos iPhone на друг уред, можете лесно да ги шифрирате и споделувате датотеките меѓу нив користејќи ја истата технологија за шифрирање.

Kruptos 2 Android користи индустриски стандарден алгоритам за шифрирање AES-256 кој обезбедува максимална безбедност за вашите податоци. Ова значи дека дури и ако некој добие пристап до вашиот уред или се обиде да го хакира од далечина, нема да може да чита или менува која било од шифрираните датотеки складирани на него.

Покрај неговите моќни способности за шифрирање, Kruptos 2 Android нуди и кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој. Не ви треба никакво техничко знаење или експертиза за ефикасно да ја користите оваа апликација - едноставно инсталирајте ја на вашиот уред и почнете веднаш да додавате и шифрирате датотеки!

Генерално, ако барате сигурно безбедносно софтверско решение за заштита на вашите приватни податоци на уред со Android, тогаш не гледајте подалеку од Kruptos 2 Android! Со својата напредна технологија за шифрирање во комбинација со функции за лесна за употреба, како што е компатибилноста со популарните апликации за споделување датотеки како Google Drive и Dropbox, плус поддршка за меѓуплатформи на уредите со Windows и Apple - нема подобар начин од оваа апликација кога станува збор за обезбедување на сите видови на чувствителни информации!

Целосни спецификации
Издавач Kruptos 2 Software
Страница на издавачи http://www.kruptos2.co.uk
Датум на издавање 2015-10-13
Датум на додавање 2015-10-13
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за криптирање
Верзија 1.0.4
Барања за ОС Android
Барања Android jellybean or above
Цена $7.50
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 54

Comments:

Најпопуларни