Instrumental Ringtones for Android

Instrumental Ringtones for Android 1.0.0

Android / LullabySongs&Music / 145 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од истите стари мелодии на вашиот уред со Android? Дали сакате да додадете допир на класа и софистицираност на известувањата за звук на вашиот телефон? Не гледајте подалеку од Instrumental Ringtones за Android, апликацијата MP3 и аудио софтвер што ќе го подигне вашето музичко искуство до нови височини.

Со Instrumental Ringtones, можете да уживате во релаксирачка музика и смирувачки звуци на виолина, пијано, гитара, тапани и други музички инструменти. Без разлика дали сте за класична музика или модерни ритами како хип хоп, рап или техно, ве покриваме со нашите внимателно избрани инструментални звуци.

Нашиот кориснички интерфејс ви го олеснува поставувањето на кој било звук како стандарден или контактен рингтон. Можете исто така да го поставите како SMS или мелодија за известување или дури и како звук на аларм. Плус, ако сакате да додадете малку визуелен стил на вашите телефонски повици и пораки, вклучивме опција LED светлото да трепка при повик или СМС.

И најдобриот дел? Сите наши мелодии се бесплатни и легални за поседување и користење! Па зошто да се задоволите со здодевни стандардни мелодии кога можете да имате персонализирана саундтрак што го одразува вашиот уникатен вкус за музика?

Но, Instrumental Ringtones не е само додавање на некои стилски точки на аудио известувањата на вашиот телефон. Ако бавната музика ве одмотува до срж, оваа апликација е совршена за да ви помогне да се опуштите по напорниот ден на работа. Користете ги нашите инструментални тонови и звуци за време на јога сесии или практики за медитација за време на спиењето. Тие се исто така одлични стимули за привлекување на мозочните бранови кога студирате или работите на креативни проекти.

Ја тестиравме нашата апликација на различни уреди, вклучително и HTC One M8, Samsung Galaxy S5, Google Nexus 5, Samsung Galaxy Note S3, LG G2 и Sony Xperia Z1S меѓу другите, така што компатибилноста не треба да биде проблем без оглед на тоа кој провајдер ги услугите вашите уред.

Во Instrumental Ringtones сериозно ги сфаќаме правните прашања и затоа сите звуци што се користат во оваа апликација се под лиценца Creative Commons Attribution 3.0 (CC BY 3.0), Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 (CC BY-SA 3.0), лиценца за јавен домен ознака 1.0 ( CC0 1.0), Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.O) и Creative Commons Attribution2. 5 Generic (CC BY2. 5) заслужен во апликација каде што е соодветно. За какви било прашања во врска со лиценцата, ве молиме контактирајте не на [email protected]

Па што чекаш? Преземете ги инструменталните рингтонови денес и почнете да уживате во милозвучно музичко искуство кое е прилагодено само за ВАС!

Целосни спецификации
Издавач LullabySongs&Music
Страница на издавачи https://www.facebook.com/pages/Baby-Lullabies-Songs-Music/1565945706996537
Датум на издавање 2015-10-16
Датум на додавање 2015-10-16
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 145

Comments:

Најпопуларни