irplus WAVE - Infrared Remote for Android

irplus WAVE - Infrared Remote for Android 1.6.4

Опис

Дали сте уморни од тоа да имате повеќе далечински управувачи за сите ваши електронски уреди? Дали сакате да има начин да контролирате сè од вашиот телефон? Не гледајте подалеку од irplus WAVE - инфрацрвената далечинска апликација за Android.

Оваа апликација е спин-оф на оригиналната апликација irplus, но со дополнителна компатибилност. Додека оригиналната апликација работи само со телефони кои имаат интегрирани IR-blasters, irplus WAVE може да се користи со кој било телефон ако користите само-направен IR-blaster за аудио приклучокот. Не грижете се ако не сте запознаени со изградбата на IR-blaster, бидејќи постои водич достапен на нивната веб-страница (https://irplus-remote.github.io/?start=audio).

Важно е да се напомене дека оваа апликација е само за употреба со самоизграден blaster и не треба да се користи на телефони или таблети кои веќе имаат интегриран IR blaster. Ако не сте сигурни дали вашиот уред има или не интегриран IR blaster, проверете ја оригиналната апликација irplus (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.binarymode.android.irplus) .

Едно нешто што треба да се има на ум кога ја користите оваа апликација е дека неправилното поврзување со жици на само-направениот бластер може да го оштети вашиот уред. Затоа, погрижете се внимателно да ги следите сите инструкции и проверете повторно пред да го користите.

Ако наидете на какви било проблеми или имате прашања за апликацијата или за изградбата на IR-blaster, не двоумете се да контактирате со нивниот тим за поддршка преку е-пошта.

Неодамнешните промени вклучуваат ажурирања на базата на податоци, поправени грешки, па дури и додадена поддршка за чешки јазик. И најдобро од се? Овој софтвер за продуктивност е оценет како „Сите“, така што секој може да ужива во неговите придобивки.

Со irplus WAVE - инфрацрвен далечински управувач за Android, збогувајте се со преполните маси за кафе исполнети со далечински управувачи и поздравете ја рационализираната контрола директно од вашиот телефон.

Целосни спецификации
Издавач binarymode
Страница на издавачи https://irplus-remote.github.io
Датум на издавање 2015-10-17
Датум на додавање 2015-10-17
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со календарот и времето
Верзија 1.6.4
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 95

Comments:

Најпопуларни