Meowdopolus - Hike for Sausage for Android

Meowdopolus - Hike for Sausage for Android 1.0

Android / Alexandr Trudolubov / 2 / Целосни спецификации
Опис

Meowdopolus - Крстоносните за колбаси за Андроид: Весел платформер игра

Дали барате забавна и забавна игра за да го олесните вашето расположение? Не гледајте подалеку од Meowdopolus - Hike for Sausage, неверојатно весела игра со платформер што ќе ве забавува со часови. Во оваа игра, вие играте како мачка по име Meowdopolus која е на мисија да ги собере своите шепи на најголемиот колбас што може да го најде. Но, нема да биде лесно – има пајаци на патот! За среќа, Меовдополус има телохранител на летечка скорпија за да му помогне.

Meowdopolus е преполн со различни предмети што мачката ги зема одеднаш во шепи или фустани на себе. Правилата на играта се едноставни: помогнете му на Meowdopolus да ја постигне својата цел со носење на колбасот покрај сите пајаци. Со вашата доверлива летечка скорпија покрај вас, ништо не може да ве спречи да ја постигнете целта.

Оваа платформер игра е совршена за секој кој сака слатки и гушкачки животни и ужива да игра игри што се предизвикувачки и забавни. Со своите светли бои и весела графика, Meowdopolus ќе ви предизвикува насмевка на лицето секогаш кога играте.

Карактеристики:

- Симпатичен и мил лик мачка

- Телохранител на летечка скорпија

- Предизвикувачки игра

- Светли бои и весела графика

Како да играш:

Играњето Meowdopolus е лесно – едноставно користете го прстот за да ги контролирате движењата на мачката додека таа прескокнува преку препреки и собира предмети на патот. Користете ги напојувањата како засилувања на брзината или штитови за непобедливост за да ви помогнат да ги поминете тешките места.

Заклучок:

Ако барате забавна платформер игра која ќе ве држи ангажирани со часови, не гледајте подалеку од Meowdopolus - Hike for Sausage. Со своите слатки ликови, предизвикувачка игра и светла графика, оваа игра сигурно ќе стане една од вашите омилени за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Alexandr Trudolubov
Страница на издавачи http://gamdam.com
Датум на издавање 2015-11-20
Датум на додавање 2015-11-20
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0 or up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни