CalcTape for Android

CalcTape for Android 1.4.4

Android / Schoettler Software / 244 / Целосни спецификации
Опис

CalcTape за Android: Револуционерен џебен калкулатор

Дали сте уморни од губење на патеката на вашите пресметки? Дали ви е потребен калкулатор кој може да се справи со обемни пресметки додека останува јасно структуриран? Не гледајте подалеку од CalcTape за Android, револуционерниот нов џебен калкулатор што ги прави аритметичките процеси видливи и лесни за управување.

CalcTape не е ваш просечен калкулатор. Со своите уникатни карактеристики и интуитивен дизајн, тој е идеален придружник и за лична и за канцелариска употреба. Без разлика дали ги пресметувате трошоците, ги балансирате буџетите или едноставно се обидувате да ги следите бројките, CalcTape ве покрива.

Значи, што го прави CalcTape толку посебен? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите клучни карактеристики:

Пресметај. Коментар. Точно.

CalcTape ви овозможува да правите повеќе пресметки и последователно да ги коригирате или менувате сите броеви и операции. Ова значи дека дури и ако направите грешка на половина пат од вашата пресметка, можете лесно да се вратите назад и да ја поправите без да треба да започнете од почеток.

Јасна структура

Со CalcTape, дури и обемните пресметки остануваат јасно структурирани. Внесете долг список на вредности што треба да се пресметаат и никогаш не го губите прегледот - исто како со машина за додавање со хартиена лента.

Интуитивни пресметки на проценти

Пресметувањето на процентите никогаш не било полесно благодарение на интуитивната функција за пресметување процент на CalcTape. Едноставно внесете ги вредностите и оставете CalcTape да го направи останатото!

Внесете коментари за единечни ставки

Треба да додадете белешки или коментари за одредени ставки во вашата пресметка? Нема проблем! Со CalcTape, можете да внесувате коментари за поединечни ставки, како и резултати каде и да посакате.

Бесплатен и идеален придружник за канцелариски и лични пресметки - секој ден

Најдобро од сè, CalcTape Paper Tape Calculator е потполно бесплатен! Дизајниран е и да биде ваш идеален придружник и за канцелариска и за лична употреба - секој ден!

Во заклучок,

Ако барате моќен, но лесен за користење џебен калкулатор кој може да се справи со обемни пресметки додека останува јасно структуриран, не гледајте подалеку од CalcTape за Android. Со своите уникатни карактеристики како што се функционалноста Пресметај-Коментирај-Поправи; јасна структура; интуитивни процентуални пресметки; внесете коментари за поединечни ставки; бесплатна достапност; оваа апликација сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот секојдневен живот!

Целосни спецификации
Издавач Schoettler Software
Страница на издавачи https://www.schoettler-software.com
Датум на издавање 2015-12-16
Датум на додавање 2015-12-16
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Калкулатори
Верзија 1.4.4
Барања за ОС Android, Android 2.2
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 244

Comments:

Најпопуларни