SmartPixel Screen Recorder for Android

SmartPixel Screen Recorder for Android 2.2.0.400

Опис

SmartPixel Screen Recorder за Android: Најдобрата бесплатна апликација за снимање игри за мобилни играчи

Дали сте мобилен гејмер кој сака да ги сними и споделува вашите возбудливи моменти од игра со пријателите и обожавателите? Ако е така, тогаш SmartPixel Screen Recorder е совршената апликација за вас! Овој бесплатен рекордер за игри на Android им помага на мобилните гејмери ​​лесно да снимаат, клипуваат, поставуваат и споделуваат висококвалитетни видеа од игри на Android на каналот YouTube, како и на други социјални мрежи. Работи и со GoPlay.com за да обезбеди бесплатно и стабилно складирање во облак, како и услуги за играње видео игри за мобилните гејмери ​​да комуницираат со своите пријатели.

Карактеристики на SmartPixel:

Совршено поддржува снимање на игри со Android на уред со Android над 4.0.

Снимачот на екранот SmartPixel секогаш може да помогне да се снимаат возбудливи видеа за играње на мобилни уреди на екранот; тоа е најдобриот бесплатен рекордер за игри со Android. Со својата напредна технологија за снимање екран, SmartPixel гарантира дека можете течно да го снимате вашиот екран со HD квалитет врз основа на состојбата на хардверот на вашиот паметен телефон.

Снимање видео со различни квалитети до 720P

Може да поставите дефиниција за снимање екран врз основа на состојбата на мобилниот хардвер. Колку е повисок квалитет на видеото, толку се повисоки спецификациите на хардверот. Покрај снимањето аудио на екранот, SmartPixel поддржува и снимање аудио со микрофон, што е совршено за гејмерите кои сакаат да создаваат видеа со упатства со коментари во живо.

Бесплатно складирање во облак и услуги за репродукција на видео

SmartPixel Screen Recorder работи беспрекорно со GoPlay.com – популарна заедница за игри – обезбедува бесплатно складирање во облак и услуги за репродукција на видео за сите ваши снимени снимки од игра. Можете да ги прикачувате вашите видеа директно од SmartPixel Screen Recorder или од самиот GoPlay.com!

Интегрирани API за социјална мрежа

Со интегрираните API на социјалните мрежи (Фејсбук, Твитер и YouTube), споделувањето одлични моменти никогаш не било полесно! Можете да ги прикачувате и споделувате вашите омилени моменти од игра директно од Smart Pixel Screen Recorder или преку веб-страницата на GoPlay.com.

Не е потребен корен!

Најновата верзија на Smart Pixel Game Recorder (2.1) сега ја поддржува функцијата за автоматско снимање на екранот на Android Lollipop без да бара root пристап! За постарите верзии на андроид под Lollipop, нашата алатка за овластување со еден клик го олеснува овластувањето за снимање на екранот без искоренување на вашиот уред - што го прави еден од најдобрите снимачи без коренски екран достапни денес!

Во заклучок:

Ако барате лесна за употреба, но моќна апликација која ви овозможува да снимате висококвалитетни снимки од игра на кој било уред со Android над 4.0, тогаш не гледајте подалеку од Smart Pixel Screen Recorder! Со своите напредни функции како поддршка за снимање аудио од микрофон и беспрекорна интеграција во популарните социјални мрежи како Facebook и Twitter - оваа апликација навистина се издвојува меѓу другите слични апликации во својата категорија! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да ги фаќате тие неверојатни моменти од играње денес!

Целосни спецификации
Издавач Beyond Magic
Страница на издавачи http://www.smartpixel.com
Датум на издавање 2015-12-27
Датум на додавање 2015-12-27
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 2.2.0.400
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0 or above
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3493

Comments:

Најпопуларни