T Share for Android

T Share for Android 1.5.0.129

Опис

T Share за Android: Апликацијата за префрлање и споделување на датотеките

Дали сте уморни од бавниот пренос на датотеки и ограничените опции за споделување? Дали сакате да пренесувате датотеки без кабли, податоци или Bluetooth? Не гледајте подалеку од T Share за Android - најбрзата апликација за пренос и споделување датотеки на пазарот.

Со T Share, можете да пренесувате датотеки 200 пати побрзо од Bluetooth. Тоа значи дека можете да споделувате апликации, видеа, музика, фотографии, па дури и контакти со молскавична брзина. И најдобриот дел? Не ви треба мрежна врска за да го направите тоа. Зачувајте сообраќај од мобилниот телефон и споделувајте датотеки слободно.

Оваа апликација за пренос на датотеки ги поддржува сите типови датотеки - од мали документи до големи видео датотеки. Можете лесно да споделувате апликации и други датотеки во големи димензии со голема брзина. Плус, лесно е да се поврзете со неколку пријатели одеднаш, така што секој може да ја прима вашата споделена содржина истовремено.

Но, тоа не е сè - T Share исто така дозволува приватни разговори додека ја споделувате вашата содржина со пријателите. Оваа функција е совршена за оние кои сакаат да ги чуваат своите разговори безбедни додека сè уште можат да ги споделат своите омилени медиуми.

И ако сте загрижени за проблеми со компатибилноста помеѓу уредите - немојте да бидете! T Share поддржува оперативни системи Android, iOS и Windows, така што секој може да се вклучи во забавата.

Со T File Manager вклучен во овој пакет со апликации, исто така - лесно е да ги гледате префрлените датотеки по тип како видео или музика или слика или документ итн., исечете ги/копирајте/лепете/пребарувајте ги по потреба - сè е на дофат на раката!

Интерфејсот е исто така лесен за користење; никогаш не било полесно да се пренесе сè во само два чекори!

Како заклучок: ако барате брз начин за пренос на големи количини на податоци без користење на мобилни податоци или да се занимавате со бавни Bluetooth конекции - тогаш не гледајте подалеку од T Share за Android!

Целосни спецификации
Издавач T Lab
Страница на издавачи http://www.tshareapps.com/
Датум на издавање 2016-01-07
Датум на додавање 2016-01-07
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.5.0.129
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1469

Comments:

Најпопуларни