Music Player MP3 Equalizer  for Android

Music Player MP3 Equalizer for Android 1.0

Android / Spark Entertainment / 1162 / Целосни спецификации
Опис

Музички плеер MP3 еквилајзер за Android е моќен и разноврсен музички плеер кој ви овозможува лесно да уживате во омилените песни. Оваа апликација е специјално дизајнирана за телефони и таблети со Android, што го прави совршен избор за љубителите на музика кои сакаат да ги слушаат своите омилени мелодии во движење.

Со музичкиот плеер MP3 еквилајзер, можете лесно да ја пребарувате вашата музичка библиотека и да ги најдете сите ваши песни на едно место. Главното мени на апликацијата ги прикажува сите ваши неодамнешни плејлисти, како и плејлисти, албуми, изведувачи и жанрови на песни. Ова го олеснува наоѓањето токму она што го барате без да мора да се движите низ бескрајните списоци на песни.

Една од клучните карактеристики на Music Player MP3 Equalizer е неговата поддршка за широк опсег на аудио формати. Апликацијата може да репродуцира mp3, wma, wav, wv, aiff и многу други типови аудио датотеки. Ова значи дека без разлика каков тип на музички датотеки имате на вашиот уред или во вашата сметка за складирање облак (како што се Google Drive или Dropbox), оваа апликација ќе може да ги репродуцира без никакви проблеми.

Друга одлична карактеристика на музичкиот плеер MP3 еквилајзер се неговите прекрасни опции за кожата во позадина. Можете да изберете од различни различни кожи за да го приспособите изгледот и чувството на апликацијата според вашите лични преференци.

Покрај неговиот импресивен опсег на функции и способности, Music Player MP3 Equalizer може да се пофали и со висококвалитетни поставки за изедначување што ви овозможуваат фино да го прилагодите квалитетот на звукот според вашите преференции. Без разлика дали претпочитате отчукувања со тешки басови или кристално јасни тонови на високи тонови, оваа апликација има сè што ви треба за да создадете извонредно слушање.

Севкупно, ако барате моќен, но сепак лесен за користење музички плеер кој нуди одличен квалитет на звук и поддршка за повеќе аудио формати на уредите со Android, тогаш не гледајте подалеку од Music Player MP3 Equalizer! Преземете го денес од нашата веб-страница апсолутно бесплатно!

Целосни спецификации
Издавач Spark Entertainment
Страница на издавачи http://www.techoasia.com/
Датум на издавање 2016-01-26
Датум на додавање 2016-01-26
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1162

Comments:

Најпопуларни