BrownPaper Calculator for Android

BrownPaper Calculator for Android 3.0

Android / Software Horsetrailer / 1 / Целосни спецификации
Опис

Калкулатор BrownPaper за Android: Врвен персонализиран калкулатор

Дали сте уморни од користење на истиот стар калкулатор со здодевен интерфејс? Дали сакате да додадете личен допир на вашиот калкулатор и да го направите навистина ваш? Не гледајте подалеку од Калкулаторот BrownPaper за Android!

Калкулаторот BrownPaper е едноставен, но моќен калкулатор кој доаѓа во кафеава хартиена обвивка. Но, не дозволувајте нејзиниот скромен изглед да ве измами - оваа апликација е многу добра кога станува збор за функционалноста и опциите за прилагодување.

Со BrownPaper Calculator, корисниците можат да креираат свои верзии на копчиња, банери и позадини за да го персонализираат изгледот на нивниот калкулатор. Можете да ги зачувате овие прилагодувања во папката „Преземи“ за да бидат секогаш достапни кога и да ви требаат.

Но, тоа не е сè - BrownPaper сега има и вградени позадини, банери и копчиња. Корисниците сè уште можат да обезбедат свои сопствени прилагодувања кои ќе имаат предност пред вградените еквиваленти.

Покрај опциите за приспособување, BrownPaper вклучува и некои практични функции што го прават да се издвојува од другите калкулатори на пазарот. На пример:

- Функција SPEAK: оваа функција им овозможува на корисниците да ги слушаат резултатите од пресметките изговорени гласно на 10 различни јазици (вклучувајќи го и клингонскиот!). Ова е особено корисно за оние кои се со оштетен вид или имаат потешкотии да читаат мал текст на нивниот уред.

- Функција DAYS: Со оваа функција, корисниците можат да пресметаат кој датум ќе биде X број на денови во иднината од денешниот датум. Ова е совршено за планирање настани или закажување состаноци пред време.

Севкупно, BrownPaper Calculator е одличен избор за секој кој сака персонализирана и функционална апликација за калкулатор на нивниот уред со Android. Без разлика дали барате нешто едноставно или понапредно, оваа апликација има сè што ви треба за да ги извршите вашите пресметки брзо и лесно.

Па зошто да чекаме? Преземете го калкулаторот BrownPaper денес и почнете да го прилагодувате вашиот сопствен калкулатор!

Целосни спецификации
Издавач Software Horsetrailer
Страница на издавачи http://softwarehorsetrailer.simplesite.com/
Датум на издавање 2016-02-09
Датум на додавање 2016-02-09
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Калкулатори
Верзија 3.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни