Music Player Video Player for Android

Music Player Video Player for Android 1.0.41

Опис

Музички плеер Видео плеер за Android е моќен и разновиден музички плеер кој ви овозможува лесно да ја репродуцирате омилената музика на вашиот уред со Android. Без разлика дали претпочитате да слушате MP3 офлајн или да пренесувате музика на интернет, оваа апликација има сè што ви треба за да уживате во вашите мелодии.

Со својот чист и убав кориснички интерфејс, Music Player Video Player е дизајниран со материјален дизајн и поддршка за ефект на бранување. Ова им олеснува на корисниците од сите возрасти и технички способности да се движат низ апликацијата и да ги најдат функциите што им се потребни.

Една од истакнатите карактеристики на Music Player Video Player се неговите напредни способности за управување со плејлисти. Можете да креирате сопствени листи за репродукција врз основа на вашите омилени изведувачи, албуми, жанрови или поединечни песни. Можете исто така да додавате песни во списокот со омилени за брз пристап подоцна.

Покрај функциите за управување со плејлисти, Music Player Video Player вклучува и голем број други напредни опции за репродукција на аудио. На пример, можете лесно да ги репродуцирате сите аудио датотеки на вашиот уред користејќи ја оваа апликација. Вклучува и графички еквилајзер со 5 бендови со претходно поставени поставки што ви овозможуваат фино да го прилагодите квалитетот на звукот според вашите преференции.

Друга одлична карактеристика на Music Player Video Player е неговата опција за режим на мешање. Ова ви овозможува да го измешате вашето искуство со слушање со репродукција на песни од различни албуми или плејлисти по случаен редослед.

Севкупно, ако барате моќен, но лесен за користење музички плеер за уреди со Android, кој нуди опции за репродукција офлајн и онлајн, заедно со напредни способности за управување со плејлисти и висококвалитетен излез на звук - тогаш не гледајте подалеку од Видеото со музичкиот плеер Играч!

Целосни спецификации
Издавач Cam Thi Hao
Страница на издавачи https://jf2eae046.app-ads-txt.com
Датум на издавање 2020-08-31
Датум на додавање 2020-08-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.0.41
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни