Opera Max - Data Saving App for Android

Opera Max - Data Saving App for Android 1.6

Android / Opera Software / 4520 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од постојаното снемување податоци на вашиот уред со Android? Дали сакате да ја преземете контролата врз користењето на вашите податоци и да заштедите пари на вашата месечна сметка? Не гледајте подалеку од Opera Max, врвната апликација за заштеда на податоци за Android.

Со Opera Max, можете да заштедите мегабајти податоци додека користите популарни апликации како YouTube, Netflix, Line, Instagram, Google Chrome, Gaana, Pandora и Slacker Radio. Ова значи дека можете да гледате повеќе видеа на YouTube и Netflix без да се грижите за надминување на вашиот план за податоци. Можете исто така да слушате повеќе музика во движење со популарните апликации за проследување музика како YouTube Music, Gaana, Saavn и Slacker Radio.

Но, тоа не е се. Opera Max исто така ви овозможува да ги следите апликациите за да видите кои трошат најмногу податоци. На овој начин можете да идентификувате кои апликации ги користат сите ваши скапоцени мегабајти и да преземете мерки соодветно. Можете да управувате со потрошувачката на податоци и да го проширите планот за податоци со контролирање колку податоци користите додека сте во роаминг.

Покрај тоа што ќе ви заштеди пари на вашата месечна сметка со намалување на количината на користење на мобилен интернет потребен од различни апликации инсталирани во нашите уреди; Opera Max, исто така, ја зголемува брзината на Wi-Fi, така што дури и кога е поврзан преку Wi-Fi мрежа, сепак добиваме побрзо искуство во прелистувањето.

Opera Max е дизајнирана имајќи ја предвид приватноста бидејќи не ги анализира или складира приватните кориснички информации како лозинки или детали за кредитна картичка. Го анализира интернет сообраќајот само од апликациите инсталирани во нашите уреди за да не мора да се грижиме за какви било безбедносни нарушувања или загриженост за приватноста.

Една од најдобрите карактеристики на Opera Max е неговата способност да ги спречи апликациите да користат податоци во заднина. Многу апликации продолжуваат да трошат мобилен интернет дури и кога не се користат активно; оваа подла употреба на позадина често останува незабележана додека не е предоцна! Со паметните предупредувања од Opera Max добиваме известувања секогаш кога некоја апликација троши премногу мобилен интернет; на овој начин можеме селективно да ги блокираме тие апликации да не користат секаков вид на мобилен интернет!

Друга одлична карактеристика е неговата способност да управува со целиот наш екосистем на апликации преку еден интерфејс: Временската линија за користење податоци ни покажува точно колку мобилен интернет потрошила секоја апликација со текот на времето за да знаеме точно каде одат нашите скапоцени мегабајти!

Севкупно, ако некој сака лесна за употреба, но моќна алатка за управување со користењето на мобилниот интернет, тогаш не гледајте подалеку од Opera max!

Целосни спецификации
Издавач Opera Software
Страница на издавачи http://www.opera.com/
Датум на издавање 2016-03-02
Датум на додавање 2016-03-02
Категорија Прелистувачи
Под категорија Прелистувачи на веб-страници
Верзија 1.6
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4520

Comments:

Најпопуларни